Тедді АТЛАС: «Хочу, щоб Гвоздик знайшов свій стиль»

Відомий тренер - про роботу з Олександром Гвоздиком

Іменитий тренер Тедді Атлас розповів про те, чого він чекає від співпраці з Олександром Гвоздиком, який зараз готується до бою проти Дуду Нгумбу:

«Я хочу, щоб він знайшов свій стиль боксу, показував свою ідентичність. І, я вважаю, ми знайшли цей стиль, в якому, мені б хотілося, щоб він відчував себе комфортно. І як на мене, з його фізичними даними, а він високий, з довгими руками, також з його розумом і роботою ногами, яку він, до речі, показав в бою зі Стівенсоном ...

Послухайте, гаразд, ви задавали питання, я відповідаю: я хочу бути для нього яструбом в небі, можливо українським яструбом, який бачить все, що Гвоздику потрібно, який бачить все, що перед ним, і все, що за ним, і бачить все . І може це все контролювати. І знає, коли і що потрібно зробити, коли частіше, а коли рідше. Який знає, коли піти швидше, а коли сповільниться.

У Гвоздика є всі необхідні якості, йому все це дав Бог. Вони всі у нього зібрані разом. І я повинен розуміти, як їх правильно використовувати. Всі люди роблять помилки, немає тих, хто не помиляється. Однак, робити добре багато речей здатні лише чемпіони».

Олег Дідух Джерело: Luckypunch.net
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Снукер | 07 травня 2024, 06:23 2

Англієць Кайрен Вілсон у фіналі з рахунком 18:14 обіграв Джека Джонса

Коментарі