У Данії збираються вербувати геймерів в армію

У любителях відеоігор військові бачать потенціал

Данська армія буде шукати рекрутів серед геймерів. Військові вважають, що у любителів відеоігор є необхідні якості для служби у ВПС. Про це повідомив портал The Local з посиланням на данське видання DR.
Представник Збройних сил Данії заявив, що на відміну від більшості людей геймери «здатні краще і швидше приймати рішення в стресових ситуаціях, добре працюють в команді і віддають звіт своїм діям», а армія може цим скористатися.
Перед тим як набирати рекрутів в киберспорті, армія проводила «тестові випробування» в яких якось була помічена Astralis. Результати переконали військових в тому, що у любителів відеоігор є потенціал. Майор Андерс Бех повідомив, що в 2017 військові вперше стали набирати рекрутів на майданчиках, «які часто відвідують геймери» - це збільшило їх надходження.
Тепер Збройні сили Данії планують співпрацювати з місцевою федерацією кіберспорту. Бех розповів, що армії не потрібні всі геймери: претенденти повинні будуть проходити додаткові тести. За статистикою, на службу проходить один з сорока конкурсантів.
Раніше кіберспорту зацікавилася армія США.
Читайте також: Американський коледж затвердить стипендію за успіхи в Apex Legends.
Максим Гаптар Джерело: cybersport.ru
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 04 травня 2024, 18:07 1

Флорентіно Перес пообіцяв солідну суму гравцям королівського клубу