Сергій ЯЩЕНКО: «Мораеса можна порівняти з Роналду»

Спеціаліст поділився очікуваннями від поєдинку «синьо-жовтих» з Португалією

Екс-гравець донецького «Шахтаря» Сергій Ященко поділився очікуваннями від поєдинку Португалія - ​​Україна у межах відбору на Євро-2020.
«Збірній України буде важко, але цікаво. Цікаво глянути, як наша молодь проявить себе на тлі досвідчених португальських зірок. Все може трапитися в цьому поєдинку. Багато чого буде залежати від того, як тренерський штаб вибудує тактику, як будемо поводитися з м'ячем. Якщо допустимо великий відсоток браку, додамо супернику впевненості. Важливо в стартовому матчі відбору уникнути розгрому. Якщо і поступитися, то з гідністю, з надією на реванш.
Не знаю, як захисники збірної України стануть закривати Роналду... Не думаю, що хтось буде діяти з ним персонально. Може бути, і Степаненко більше доведеться протистояти Кріштіану, може, іншим - дивлячись, де опиниться лідер португальців. З появою в національній команді Мораеса є надія, що більше станемо забивати. Жуніора можна навіть порівняти з Роналду, адже форвард Шахтаря також вміє завершувати атаки. Сподіваюся, Мораес проявить себе», - сказав Ященко.
Матч відбору на Євро-2020 Португалія - ​​Україна відбудеться в п'ятницю, 22-го березня, о 21:45 за київським часом.
Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 06:15 14

В Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) пройшло велике шоу боксу

Коментарі