МИКОЛЕНКО: «Треба забути клубні справи та переключитися на збірну»

За словами Віталія, в збірній класна атмосфера, всіх приймають добре і позитивно

Захисник київського «Динамо» і національної збірної України Віталій Миколенко розповів про підготовку «синьо-жовтих» до старту відбірної компанії Євро-2020 і свій психологічний стан перед зустріччю зі збірною Португалії:
«Після приїзду в збірну України настрій хороший, позитивний. Переключилися з клубу на збірну і тепер зосереджені на тому, щоб добре підготуватися до стартових матчів збірної. Часу у нас не так багато, тому, як і раніше, у збірної завдання - в стислі терміни якісно підготуватися до матчів. У збірної класна атмосфера, всіх приймають дуже добре і позитивно. Не можу сказати, що відчуваю себе новачком. Зараз ставлю перед собою максимальні цілі і завдання як в клубі, так і в збірній.
Напевно, збірна Португалії асоціюється з Кріштіану Роналду? Вони - чемпіони Європи, а Роналду - один з найкращих гравців світу. Тренерський штаб нам розповість, як його нейтралізувати. Кожен «динамівець» для себе зробив висновки після матчів з «Челсі». Андрій Миколайович теж про це говорив, що треба забути клубні справи і переключитися на збірну, тому що у нас всього три дні на підготовку до першої гри.
У нас в перший день було відновлювальне заняття, трохи перепочили. Думаю, що сили будуть, відновимося і будемо готові до наступних поєдинків. Треба готуватися до кожного матчу, оцінювати суперників не будемо. Наше завдання - виходити на поле і брати очки, незалежно від того, проти кого граємо».
Микола Степанюк Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 21:45 0

На Олімпіаду від Азії пробилися Японія, Узбекистан, Ірак