Денис Беринчик пропонує вгадати, в якому костюмі він вийде на бій

Суперник українця в наступному бою, що пройде 20 квітня, поки ще не відомий

Український боксер Денис Берінчик (10-0, 7 KO), який є володарем титулу WBO International у легкій вазі, організував цікавий челендж в Instagram для своїх фанатів. Він пропонує читачам вгадати свій майбутній образ. Суперник українця в наступному бою 20 квітня в Києві поки ще не відомий. В останньому поєдинку 22 грудня Берінчик переміг технічним нокаутом філіппінця Росекі Крістобаля та завоював пояс WBO International.
Боксер славиться ефектними виходами на ринг і підготував своїм шанувальникам черговий сюрприз. Денис пропонує відгадати, в якому образі він постане перед наступним поєдинком 20 квітня в столичному Палаці спорту. Переможець конкурсу отримає від Дениса іменний костюм.
На свій минулий бій Берінчик перевдягнувся у героя відеоігор 90-х років Супер Маріо. Йдучи на ринг, він перестрибував іграшкові гриби і бився з черепахами, як і в легендарній грі. Перед тим Денис виходив на поєдинок у костюмі ведмедика, талісмана Олімпіади-1980, та з'являвся на рингу закутим в кайдани і під дулом автомата.
Микола Степанюк Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 05 травня 2024, 07:35 0

У Лас-Вегасі пройшов чемпіонський поєдинок за участю Сауля Альвареса

Коментарі