У Вітора Буено поки нема бажання залишати київське Динамо

Відносини з Хацкевичем у бразильця не надто гарні, і шанси на прогрес невеликі

Виступ півзахисника Вітора Буено в київському «Динамо» може перешкодити планам «Сантоса» залишити у себе орендованого в українського клубу Дерліса Гонсалеса.
У Вітора Буено немає легкого життя в Україні, вважають бразильські журналісти. Півзахисник зіграв за клуб 80 хвилин майже за 8 місяців і навіть не був жодного разу включений до складу в офіційних матчах 2019 року. Після прибуття в Україну Буено зіграв проти «Чорноморця», «Десни» і «Миная» в період з серпня по жовтень 2018 року. У всіх трьох матчах він увійшов в гру з лави запасних і відіграв без забитих голів або гольових передач.
Відносини з тренером Олександром Хацкевичем у бразильця не надто гарні, і шанси на прогрес у клубі невеликі. Але Буено маэ намір залишитися в Києві, згідно з інформацією бразильських журналістів. Трансферне вікно в Європі закрито, і зараз у футболіста немає ніякого бажання повертатися до Бразилії.
Вітор Буено перейшов в київське «Динамо» з «Сантоса» влітку 2018 року, а Дерліс Гонсалес пройшов в зворотному напрямку, коли клуби підписали орендну угоду до червня 2020 року.
Микола Степанюк Джерело: FOX sports
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Війна | 04 травня 2024, 15:42 21

Колишній тенісист вважає, що рівень моральної якості певних структур повинен змінитися

Коментарі