Макгрегор назвав причину поразки в бою з Нурмагомедовим

Екс-чемпіон UFC у двох категоріях визнав, що був не готовий до поєдинку

Екс-чемпіон UFC у двох категоріях ірландець Конор Макгрегор (21-4) розповів про поразку росіянину Хабіб Нурмагомедова (27-0) - чинному чемпіону промоушена в легкій вазі.
Нагадаємо, в жовтні минулого року Конор безуспішно намагався повернути титул в поєдинку з Хабібом, поступившись больовим прийомом в 4-му раунді, а тепер налаштовується на реванш.
«Він грізний супротивник, з дитинства боровся з ведмедями, - заявив Макгрегор. - Він виділив багато часу роботі в стійці і був гостріше, ніж я очікував. Це варто поважати, це був важливий момент. Легко зробити щось один раз, коли ти вкладаєш в це все, що у тебе є».
«Коли ти робиш щось рік за роком, мотивація падає, відчувається недолік самовіддачі, і тоді суперники можуть використовувати це. Ось що там сталося, - пояснює Конор. - Я поставився до нього без належної поваги, пішов вперед, мені було плювати, і він зловив мене оверхендом. Якби я був в потрібному режимі, він би ніколи не зловив мене цим оверхендом. Зараз я у відмінній формі, впевнений в собі і дуже хочу це повторити, так що давайте зробимо це».
«Він майже мене дістав, але тільки майже - йому не вдалося мене впустити. Через секунду я був на ногах, викидав удари, бив коліном, а він спробував провести тейкдаун. Уявіть, що ви кидаєте когось гарним ударом, а потім хапається за ноги. Ти зачепив суперника, мало не закінчив бій, і намагається схопити його ноги. Залишайся в стійці і бийся! - вигукнув ірландець. - Після бою у нас виникла суперечка, значить повинен бути і реванш. Я трохи подискутував з його кузеном на клітці, дав йому ляща, в той час як сам Хабіб вистрибнув і спробував втекти. Нічого не закінчено, нам є що обговорити, а значить потрібен реванш».
Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

Коментарі