Андрій ДИКАНЬ: «Я вже до кінця життя залишуся спартачом»

Екс-воротар збірної України зізнався в любові до московського клубу

41-річний колишній голкіпер «Спартака», «Краснодара» і збірної України з футболу Андрій Дикань підкреслив, що назавжди залишиться уболівальником московського клубу.
Дикань виступав за москвичів з 2010-го по 2014-й роки. Провів за команду 90 ігор. У сезоні 2011/2012 разом з червоно-білими став срібним призером чемпіонату Росії. З 2014-го по 2016-й захищав кольори «Краснодара», з яким завоював бронзові медалі РПЛ.
«Коли грають« Спартак »і« Краснодар », то вболіваю за москвичів. Чому? Краснодар для мене - другий дім. Я дуже люблю це місто, ще з часів «Кубані» там квартира залишилася. Але... Готовий повторити слова, які вимовив кілька років тому: «Я вже до кінця життя залишуся спартачом». Галицький якось жартома дорікнув в інтерв'ю, мовляв, навіть в нашому клубі Дикань більше говорив про «Спартак».
Якщо потрапляєш в «Спартак», просочуєшся червоно-білим духом - це назавжди. Так що «Краснодару» бажаю перемог у всіх матчах крім тих, де його суперники - червоно-білі. До речі, коли на початку березня команди зустрічалися в Москві, мене запрошували на телебачення обговорити гру в прямому ефірі. На жаль, через сімейні обставини вирватися не зміг», - розповів Дикань.
На рахунку Диканя 8 матчів у складі збірної України з футболу, де він пропустив 11 м'ячів.
Михайло Шаповалов Джерело: Спорт-Експрес
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 10:41 16

Неаполітанці цілком здатні заплатити за хавбека «Шахтаря» 50 мільйонів євро

Коментарі