Едуард СОБОЛЬ: «У збірній завжди позитивна атмосфера»

Український футболіст задоволений викликом до національної команди

23-річний український футболіст «Яблонця» Едуард Соболь поділився враженнями про виклик до національної збірної України з футболу.
- Едуард, коли дізнався про виклик до збірної, які були почуття?
- Звичайно, зрадів, що знову вдалося привернути увагу наставників головної команди країни. Для мене честь надягати синьо-жовту футболку. А ще тут в колективі завжди позитивна атмосфера.
- Стабільно виходити в основі «Яблонця» ти почав в лютому. З яких причин це не виходило раніше?
- Для мене самого це залишається загадкою. Ніхто нічого мені не пояснював. Та й коли раніше виходив на поле, ні разу не зіграв на своїй позиції.
- Зараз ти в своїй стихії?
- Можна сказати і так (посміхається). З тих пір, як я почав постійно виходити в основі, дію тільки зліва в захисті. Я радий, що отримую повноцінну ігрову практику, що і допомогло мені повернутися в збірну України.
- Яка, до речі, завдання у «Яблонця» на сезон?
- Ми не залишаємо надії завоювати бронзові медалі, як це зробила команда в минулому чемпіонаті. У перспективі також хотілося б знову потрапити в груповий раунд Ліги Європи. Ми трохи невдало розпочали виступ після зимової перерви. Сама гра виходить, а ось в завершальній стадії часто виникали проблеми. Втім, Спарта, що йде на третьому місці, випереджає «Яблонець» поки на дев'ять очок, але попереду досить матчів, щоб спробувати ліквідувати цей відрив.
Михайло Шаповалов Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 19:52 8

Валентин Рубчинський потрапив до сфери інтересів «гірників»