День св. Валентина або виїзд Олімпіакос – Динамо?

Sport.ua та Travelmaker.com.ua запрошують у фан-тур на матч «Динамо» у Лізі Європи

Зима практично подолала свій екватор, а це значить, що чекати матчів за участю українських команд в єврокубках зовсім недовго!
Sport.ua та клуб любителів подорожей Travelmaker запрошує вболівальників «Динамо» Київ і українського футболу на виїзний матч киян в 1/16 фіналу Ліги Європи проти «Олімпіакоса» в Афінах.
Рік тому на цій же стадії і в цей же час «Динамо» протистояло АЕКу, тепер настала черга іншого грецького гранда. Їдемо! Вболіваємо!
Ми пропонуємо експрес-тур!
Дати туру: 13-15.02
13.02. Стартуємо в аеропорту Бориспіль, звідки прямим рейсом вирушимо до столиці Греції. В цей час там сонячно, тепло, дивовижно!
Афіни - колиска історії. Легендарний Акрополь і Парфенон - творінням стародавніх греків вже більше 1500 років! Неодмінно варто відвідати.
14.02. Match day! Прогулянка по місту завершиться видовищем на стадіоні Караїскакіс, який є домашньою ареною «Олімпіакоса». Грецькі фани - спекотні хлопці, але й кияни ж не промах!
15.02. Відсипаємося, збираємося і в шлях додому!
Вартість туру: 350 євро
У вартість включено: авіапереліт Київ - Афіни - Київ (ручна поклажа), проживання 2 ночі в готелі (двомісне розміщення, сніданки), супровід організатора.
Додатково оплачується: квиток на футбол - від 20 євро, трансфери з / в аеропорт - від 10 євро, особисті витрати, харчування.
Заявки надсилайте на пошту tour@sport.ua

Сергій Циба Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі