Матч-центр

Завантажити 1xbet: мобільна версія офіційного сайту на Андроїд і iOS. 1хбет додаток - функціонал і можливості

Завантажити
Рейтинг
4.20
Відгуки
94
Надійність
4.0/5
Коефіцієнти
4.0/5
Лінія
4.0/5
Ставки лайв
5.0/5
Зручність сайту
4.0/5
Служба підтримки
4.0/5
🏆Ставки на спорт Є
📢 Лайв Є
🎁 Бонус за реєстрацію 100 USD

Якщо говорити про мобільні версії сайту 1хбет, то можна сміливо констатувати один факт: їхня популярність серед гравців все зростає. Чому так відбувається, які у них переваги і як почати працювати за допомогою 1xBet mobile? Про це буде дана стаття.

1xBet mobi і її особливості

Смартфони та інші мобільні девайси вже давно міцно увійшли в наше повсякденне життя. Це стосується і сфери беттінга, оскільки, маючи під рукою телефон з доступом в інтернет, гравець може робити ставки в будь-якому місці. Це дозволяє не бути прив'язаним до стаціонарного комп'ютера. Розглянемо, що ж собою являє 1xBet мобільна версія.

З мобільним додатком можна робити ставки на відпочинку, в подорожах, в дорозі, на обіді - головне, щоб у вас під рукою був девайс з підключенням до інтернету. Якщо говорити про її можливості, то вони практично повністю повторюють функціонал повноцінного сайту. Винятком є адаптація під розміри екранів телефонів, через що стало потрібно змінити меню сайту. Полегшена версія відмінно вантажиться на телефонах, в яких встановлені такі браузери:

  • Опера.
  • Google Chrome.
  • Яндекс браузер.

Через 1xBet mobile нові гравці можуть пройти повноцінну реєстрацію, а вже активні беттери авторизуватися і почати робити ставки. Почавши роботу з 1xBet мобільна версія, ви легко зможете знайти потрібний вид спорту, результат і зробити ставки - інтерфейс інтуїтивно зрозумілий. Битися об заклад можна як в лайв, так і в лінії. На головному екрані відразу ж відображаються всі топові спортивні події. Щоб побачити весь список спортивних дисциплін - просто натисніть на відповідну кнопку, і меню розкриється.

Переваги мобільної версії

Розглянемо основні переваги, які дає гравцеві використання 1xBet мобільна версія:

  • дуже простий і зрозумілий процес оформлення ставок;
  • процес реєстрації максимально спрощений;
  • доступні всі ті ж події для ставок, що і в повній версії сайту;
  • лаконічний і функціональний дизайн;
  • можливість стежити за ходом ігор;
  • економія мобільного трафіку;
  • немає необхідності встановлювати додатковий софт на свій телефон.

Способи реєстрації в додатку 1хбет

Реєстрація в букмекерській конторі дуже проста. Пропонується чотири способи:

Реєстрація в один клік

Досить ввести номер телефону і вибрати ігрову валюту.

Реєстрація через соціальні мережі

Вводиться номер телефону і вибирається соцмережа, з якої особисті дані будуть «перетягнуті» в новий обліковий запис в БК.

Реєстрація за допомогою телефону

Також вводиться номер телефону і ігрова валюта.

Реєстрація за допомогою електронної пошти

Повноцінна реєстрація з заповненням всіх необхідних даних.

Варто відзначити, що в будь-якому з цих випадків потрібно проходити верифікацію для того, щоб вивести зароблені кошти. Але, для початку ставок, досить буде і одного з цих варіантів. Також звертаємо увагу, що ігрова валюта вибирається один раз і надалі змінити її буде дуже проблематично.

Де скачати мобільну версію 1хбет

Вирішивши встановити собі 1хбет мобільну версію, завантажити її можна її з офіційного сайту. Для цього достатньо перейти до відповідного розділу і підтвердити скачування. Також можна завантажити додаток на Андроїд і «яблучні» девайси.

FAQ

➦➦ Переваги мобільної версії сайту 1xbet?

✔️Доступні всі ті ж події для ставок, що і в повній версії сайту, немає необхідності встановлювати додатковий софт на свійтелефон?

➦➦ Як зареєструватися через мобільну версію?

✔️Процедура реєстрації через мобільну версію аналогічна реєстрації, через офіційний сайт

➦➦ Де скачати мобільну версію 1xbet?

✔️Мобільну версію 1xbet не потрібно завантажувати. При вході з мобільного на сайт 1xbet, через браузер, відбувається автоматичне перенаправлення на мобільну версію сайту

Джерело Sport.ua
Відгуки
Вас зацікавить