Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Разное
| Обновлено 30 марта 2023, 15:33
973
0

До поїздки до Туреччини збірній України залишився один крок

Наша жіноча збірна перемогла на виїзді болгарок

| Обновлено 30 марта 2023, 15:33
973
0

Жіноча збірна України здобула третю перемогу у додатковому кваліфікаційному раунді Євро-2005. В минулу суботу від підопічних Марини Ткаченко постраждала збірна Хорватії - 84:76, а 16 серпня – команда Болгарії – 87:71.

Українки з перших хвилин матчу захопили ініціативу і вже у кінці стартової чверті були попереду – 20:12. Надалі наші дівчата продовжували збільшувати перевагу, довівши її наприкінці першої половини зустрічі до 17 очок – 43:26. Утім, після великої перерви балканкам вдався спурт 14:2, завдяки чому вони значно скоротили різниці у рахунку. За словами Марини Ткаченко, з якою вдалося поговорити після закінчення зустрічі, в цьому немала вина суддів, що обслуговували поєдинок (головний суддя Дору Винаші – Румунія, суддя – Олександр Мілоєвіч), а також адміністрації спорткомплексу, де проходила гра.

“Були моменти, коли на нашій центровій Любові Альошкіній буквально “висіли” по дві-три суперниці, однак арбітри ніяк не реагували, – сказала керманич збірної України. – Також впродовж гри у залі двічі вимикали освітлення. Утім, я дуже рада, що мої підопічні зібралися і змогли дотиснути болгарок”.

В складний період матчу якості лідерів проявили Олена Крикуненко і Олександра Горбунова. Саме після їх вдалих кидків наша збірна повернула собі ініціативу та довела різницю в рахунку до 20 очок. Наприкінці зустрічі Марина Ткаченко дала пограти Юлії Корженевській та Юлії Хасбулатовій.

Найрезультативніші: Крикуненко (23 + 7 підбирань), Горбунова (22 + 11 підбирань), Відринська (13 + 6 підбирань), Любов Альошкіна (10 + 7 підбирань), Мащенко (9).

Таким чином, перед двома домашніми матчами українки захопили одноосібне лідерство у групі С. Тепер для того, аби забезпечити собі перше місце, яке дає право на поїздку на вирішальний відбірний турнір до турецької Бурси, нашій команді необхідно виграти наступну зустріч проти збірної Ізраїлю. Вона відбудеться 19 серпня у Києві.

Джерело – офіційний сайт ФБУ

Материалы по теме:
Женская сборная Украины обыгрывает Хорватию
Сборная Украины проигрывает израильтянкам
Украина начинает с "+30"

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Лунин стал стал самым популярным украинским спортсменом в Instagram
Футбол | 19 апреля 2024, 21:36 5
Лунин стал стал самым популярным украинским спортсменом в Instagram

После суперсерии пенальти у Андрея уже 2,6+ миллиона подписчиков

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 19
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.