Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 22 октября 2023, 10:02
5404
0

Фактотум — чемпіон України з міні-футболу-2018

Срібними призерами стали гравці Реалу-Рівне. Бронза у — KRBA Team

| Обновлено 22 октября 2023, 10:02
5404
0
Фактотум — чемпіон України з міні-футболу-2018
ukraine.web.futbalito.com
15 липня на території комплексу «Місто Спорту» у Києві, пройшла фінальна стадія першого чемпіонату України з міні-футболу.
До фінальної стадії змагань пробились: чемпіон Рівного з міні-футболу — Реал-Рівне, чемпіони світу серед адвокатів - KRBA Team, «Ковальська», яка посіла підсумкове четверте місце київської «Маракана-Ліги», паралельно ставши найрезультативнішою командою ліги, та «Фактотум» — срібний призер «Маракана-Ліги».
Першими двома іграми другого ігрового дня стали два півфінал. У першому зустрічались Реал-Рівне та Ковальська. Другий поєдинок пройшов між Фактотумом та KRBA Team.
Ковальська розпочала дуже активно і вже на 3-й хвилині вийшла вперед, після чого обидва колективи грали обрежно і в першому таймі більше не забивали. Справжня гра, достойна півфіналу розпочалась лише у другому таймі.
На 23-й хвилині Реал-Рівне зрівняв рахунок і на тій же хвилині пропустив знову. Вже через 5 хвилин Реал-Рівне знову зрівняв рахунок, а ще через хвилину - вийшов вперед. Проте в ранзі лідера Реал пробув рівно дві хвилини. На 31 хвилині Ковальська зрівняла рахунок. Фінальний свисток зафіксував нічию 3-3 у основний час.
Це означало, що на глядачів очікувала перша серія пенальті на турнірі, до якої краще підготувались гравці Реалу. Два промахи з восьми метрів у Ковальської і підсумкова перемога перших фіналістів чемпіонату України, колективу Реал-Рівне, по пенальті 3-1.
У другому півфіналі інтриги виявилось набагато менше. Найрезультативніший колектив турніру - Фактотум, на здивування глядачів, легко переміг чемпіонів Світу серед адвокатів.
Перші 15 хвилин матчу пройшли без голів, проте за 4 хвилини до перерви Фактотум забив вперше, а перед самою перервою і вдруге. У другому таймі адвокати спробували відразу знайти свій гол, проте у підсумку дуже швидко пропустили ще раз. 3-0 в самому дебюті другої половини суттєво похитнули віру команду адвокатів у позитивний результат, тому у підсумку KRBA Team голів не забивала, на відміну від Фактотуму, який забив ще раз. Матч закінчився з фінальним рахунком 4:0 на користь Фактотуму, який вийшов у Фінал турніру.
У матчі за третю сходинку зустрічались Ковальська та KRBA Team. Обидва колективи поступились у півфіналі, тільки перші по пенальті, а другі - розгромно, в основний час.
Проте новий матч - це нова історія і писати цю історію взялась KRBA Team. Збірна адвокатів зробила правильні висновки з півфіналу і у першому таймі виглядала потужніше за суперників. Це вилилось у три, забиті у першому таймі м’ячі, тоді як Ковальській не щастило біля воріт суперника.
У другому таймі KRBA Team відверто збавила хід, віддавши ініціативу Ковальській, та більше обороняючись. Ковальська за таких умов, на жаль, спромоглась лише на гол престижу. У підсумку - впевнена перемога та бронзові медалі турніру в активі KRBA Team.
У головному матчі чемпіонату зустрічались Реал-Рівне та Фактотум, який на турнірі ще не програвав та пропустив лише три м’ячі. Саме це і стало головною інтригою фіналу, чи зуміє Реал-Рівне зупинити безпрограшну серію Фактотуму у найважливішому матчі?
Вже на 6-й хвилині рівняни взялися до справи, відкривши рахунок у матчі, щоправда Фактотум явно не був налаштований програвати і вже на 11 хвилині рахунок став рівним. У другій половині першого тайму, як власне і в першій половині другого, команди грали дуже обережно.
Розкрилась гра після голу кращого бомбардира турніру - Віталія Мартинчука, який оформив дубль на 30-й хвилині. Після цього Фактотум пішов відіграватись, гра стала відкритою і м’ячі в останні 10 хвилин матчу могли залітати як в одні так і у інші ворота. У цьому коловороті атак удача була на боці Фактотуму, який на 37 хвилині зрівняв рахунок, а ще через хвилину О. Стецюк забив м’яч, що у підсумку став переможним.
Ось так і завершився перший чемпіонат України з міні-футболу. Титул чемпіонів України отримали гравці команди Фактотум, які так і не програли на турнірі. Срібними призерами стали гравці Реалу-Рівне. Бронза у активі KRBA Team, а Ковальська - четверта.
Сім м’ячів у чотирьох поєдинках забив найкращий бомбардир турніру - Віталій Мартинчук з Реалу-РІвне, друге і третє місця у гравців Фактотуму та KRBA Team - К. Іванкевича (5) та Валерія Директоренка(5). Загалом за турнір було забито 74 м’ячі. Найрезультативніша команда турніру - Фактотум (22 м’ячі у чотирьох матчах), окрім того чемпіони України пропустили лише 5 разів, що також найкращий результат турніру.
Результати матчів фінальної частини чемпіонату України з міні-футболу:
Півфінали:
Реал-Рівне 3(3):3(1) Ковальська
Фактотум 4:0 KRBA Team
Матч за третє місце:
Ковальська 1:3 KRBA Team
Фінал:
Реал-Рівне 2:3 Фактотум
Протягом тижня Микола Костенко повинен визначитись хто з гравців чемпіонату потрапить до збірної України і отримає шанс виступити на чемпіонаті Європи з міні-футболу EMF EURO 2018.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте
Теннис | 19 апреля 2024, 00:45 49
Спасла 5 матчболов! Костюк вырвала победу у 7-й ракетки мира в Штутгарте

Марта в трех партиях обыграла Чжэн Циньвень в 1/8 финала турнире WTA 500

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 16
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.