Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Дзюдо
|
2700
0

Марина Черняк завоювала бронзу на чемпіонаті Європи в Тель-Авіві

Українська дзюдоїстка стала третьою у категорії до 48 кг

Марина Черняк завоювала бронзу на чемпіонаті Європи в Тель-Авіві
ukrainejudo.com. Марина Черняк
У перший змагальний день чемпіонату Європи в Тель-Авіві запорізька спортсменка Марина Черняк стала третьою у категорії до 48 кг.
 
Для неї це вже друга нагорода такого рангу. 2014 року на чемпіонаті Старого Світу в Монпельє Марина теж піднялася на «бронзову» сходинку п'єдесталу пошани.
 
На шляху до нинішньої медалі Черняк спочатку взяла гору над Катаріною Костою із Португалії, яка в цьому сезоні виграла «золото» і «срібло» змагань серії «Гран-прі» - відповідно в Анталії й Агадірі, а також «бронзу» Континентального кубку в Одівелаші. Потім поступилася угорці Єві Черновіцкі, яка, до речі, програла нашій Дар'ї Білодід рік тому на чемпіонаті Європи й у поєдинку за «золото» на тупрнірі Grand Slam у Дюсельдорфі.
 
Але згодом вдало пішла «втішною» доріжкою. Перемогла Дінару Локманхекім з Туреччини, яка має в своєму активі «срібло» світової першості серед юніорів, а безпосередньо у суперечці за нагороду здолала француженку Мелані Клеман, що нинішнього сезону має «бронзу» Дюсельдорфа (Grand Slam) і Тбілісі («Гран-прі»).
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.