Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Легкая атлетика
| Обновлено 23 апреля 2018, 10:43
1683
0

25-річний українець подолав всі марафони серії World Marathon Majors

Киянин Олег Кравченко завершив Лондонський марафон

| Обновлено 23 апреля 2018, 10:43
1683
0
25-річний українець подолав всі марафони серії World Marathon Majors
facebook.com/oleg.kravchenko.961. Олег Кравченко

25-річний киянин Олег Кравченко став наймолодшим українським бігуном-любителем, який подолав усі 6 марафонів серії World Marathon Majors. У неділю, 22 квітня, бігун успішно подолав марафонську дистанцію в 42 кілометри в Лондоні, тим самим ставши третім українцем, якому це вдалося.

«Шлях довжиною в 4 роки, по два, а то і три марафони в рік — головне було тримати темп і ритм серця. Десятки тисяч доларів, пару трійок тренерів зі своїми підходами і методами, з десяток травм, піввідра сліз, сотні кілометрів, а в кінці шляху завжди біль і порожнеча, за якою, власне, і гнався», — прокоментував своє досягнення спортсмен на своїй сторінці в Facebook.

2018-й рік, за словами спортсмена, став знаковим для нього: він пробіг шостий марафон довжиною в чотири роки. Перший старт був в квітні 2014 року в Бостоні, а всього на рахунку у бігуна близько 12 марафонських забігів, а також участь в IronMan Frankfurt.

World Marathon Majors — серія щорічних змагань серед марафонців, яка проводиться з 2006 року, в яку входять наступні марафони: Бостонський, Лондонський, Берлінський, Чиказький і Нью-Йоркський.

Источник Главком
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.