Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1964
0

Дніпро переміг Хімік і вийшов до фіналу

У вирішальному поєдинку півфінальної серії команда Дениса Журавльова здобула потрібний результат

Дніпро переміг Хімік і вийшов до фіналу
ФБУ

Фаворит сезону «Дніпро» звітний поєдинок починав за складних обставин. До всіх попередніх кадрових проблем додалася ще й відсутність травмованого розігруючого Мішули. Втім, схоже, такий негативний збіг обставин лише згуртував гостей. Господарі відкрили рахунок після завершення атаки Аріансом, але згодом після штрафних Тимофеєнка та триочкового Вільховецького гості вийшли вперед. Згодом з-за дуги забив той же Тимофеєнко. Южненці наздоганяли суперника по ходу чверті та в підсумку програли 5 очок.

У другій чверті «Хімік»  все ще ніяк не міг приборкати знекровленого суперника. Зовсім не йшла гра в Колтера. За 17:57 першої половини той набрав лише 3 очка. Натомість у гостей піймав кураж Вільховецький, який грав на тлі пошкодження. За 9:55 ігрового часу в першій половині він став найрезультативнішим у матчі – 15 очок. То ж на велику перерву команди пішли за 9-очкової переваги «Дніпра».

Поновлення боротьби не дало відповіді на питання, за рахунок чого «Хімік»  збирається змінювати хід зустрічі на свою користь. У южненців і надалі мало що виходило. Натомість «Дніпро»  впевнено збільшував перевагу. За третю чверть «Хімік»  відстав ще на 11 очок. То ж загальне відставання в 20 очок за такого перебігу подій набуло катастрофічного для господарів вигляду.

Як показав подальший перебіг подій, у господарів виявилося достатньо сил та натхнення для повернення в боротьбу. Роль лідера взяв на себе Аріанс. За 9 хвилин заключної чверті він сам набрав 16 очок. Южненці за хвилину до кінця основного ігрового часу скоротив відставання до 3 очок. Та за весь попередній час надто багато було програно та надто багато сил пішло на виправлення становища. То ж на вирішальну хвилину «Дніпро»  мобілізувався й відстояв перемогу в матчі та в серії в цілому.

У переможців Тимофеєнко, Глєбов та Вільховецький доклали максимум зусиль, аби за складних для команди обставин вирвати вирішальну перемогу. У южненців Аріанс в заключній чверті ледь не створив самотужки справжнє диво, майже відігравши з командою 21 очко відставання.

«Дніпро»  зіграє в фіналі проти «Черкаських Мавп». Перший поєдинок 24 квітня. Днем раніше «Хімік»  та Миколаїв почнуть бронзову серію.

«Хімік» (Южне) – «Дніпро»  – 69:75 (13:18, 15:19, 13:24, 28:14)
«Хімік» : Мальчевський 8о, 4пд, Рябчук 4+2пр, Антипов 4, Аріанс 24+4пд,1пр, Колтер 5+2пд,4пр; Петров 2+3пд,6пр, Павлов 13+3пд,3пр, Марченко 6+4пд,1пр, Сидоров 3+1пд,1пр.
«Дніпро» : Вільховецький 15+5пд,2пр , Шундель 4+3пд,3пр, Ревзін 6+3пд,3пр, Тимофеєнко 20+13пд, Глєбов 17+7пд,3пр; Закурдаєв 3+2пд,1пр, Шевченко 7+9пд, Мироненко 3+4пд, Сизов 7пд+4пр

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ОФИЦИАЛЬНО. УАФ дисквалифицировала ведущего игрока Шахтера на 2 матча
Футбол | 19 апреля 2024, 20:58 98
ОФИЦИАЛЬНО. УАФ дисквалифицировала ведущего игрока Шахтера на 2 матча

Зубков получил наказание за грубую игру

Стал известен соперник Прометея в финале Латвийско-эстонской лиги
Баскетбол | 16 апреля 2024, 22:14 0
Стал известен соперник Прометея в финале Латвийско-эстонской лиги

Украинский клуб сыграет против победителя регулярного сезона «Калев-Крамо»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.