Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1645
2

Роман МОНАРЬОВ: «В наші плани не входила поразка»

«Карпати» – «Зірка» – 2:1. Післяматчева прес-конференція головного тренер кропивничан

Роман МОНАРЬОВ: «В наші плани не входила поразка»
fckarpaty.com, Роман Монарев
Головний тренер «Зірки» Роман Монарьов:
 
– В першу чергу, хотів би привітати всіх із великим християнським святом. «Карпати» з перемогою! Думаю, вболівальникам сподобалось те, що вони побачили на полі. Був безкомпромісний футбол, ніхто не поступався, всі хотіли перемогти. У першому таймі «Карпати» виглядали краще по створених моментах, контролю м’яча. Ми пропустили через власні помилки. В перерві внесли корективи та переламали хід гри. Гра розвивалась за нашим сценарієм, але через сумнівні рішення арбітра я залишився незадоволений. Ми йшли вперед навіть у меншості.
 
– Чому настільки різні тайми продемонструвала команда?
– Розмова у роздягальні була спокійною. У першому таймі віддали супернику територію, зосередились на компактній лінії оборони. Були проблеми в опорній зоні. Діяли на полі не так як готувались та награвали. Наш план на гру в дечому спрацював, це показав другий тайм.
 
– Можна сказати, що судді у вас забрали очки?
– Я залишу це питання без відповіді. Йде боротьба, гравці зіткнулись головами. Яка може бути жовта картка? Це рішення для мене незрозуміле.
 
– Наскільки ця поразка позначиться у вашій боротьбі за прописку в еліті?
– Грали з прямим конкурентом, а в наші плани не входила поразка. Ми готуємось від гри до гри, вони всі важливі, адже велика щільність у таблиці. Сьогодні команда підійшла до матчу добре у всіх аспектах: психологічному, фізичному. Ми не програли боротьбу, були агресивними.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Patriot  UA
хто винен - НЕВІСТКА, програли, бо грали гірше. Результат на табло. а Лобаю першу за що дали....................
lemberg-888
Судді забрали очки ))??? Цей журналіст футбол дивився !!! Я сидів на трибуні напроти цього епізоду-Гуцуляк так получив в голову що аж на трибуни було чути.Там пряма червона мала бути.Зірка бойова команда і не більше.Та ж Сталь-індивідуально набагато краще виглядає,але Зірка на рівень сильніша Чорноморця.,Олімпіка.