Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 22 марта 2018, 06:30
6645
7

Компанія Glusco стала спонсором збірної України з футболу

Компанія — офіційний постачальник пального Федерації футболу та збірної України

| Обновлено 22 марта 2018, 06:30
6645
7
Компанія Glusco стала спонсором збірної України з футболу
glusco.swiss
Компанія Glusco стала офіційним офіційним постачальником пального Федерації футболу України та Національної Збірної команди України з футболу. Про це представники компанії та Федерації повідомили під час офіційної прес-конференції у місті Харкові 20 березня.
 
«Футбол – це гра, що об'єднує і змушує серця вболівальників битись в одному ритмі. Футбол історичо прийшов з Європи і дуже органічно адаптувався в українську спортивну  біографію, ставши улюбленим видом спорту серед наших співвітчизників. Так само і наша компанія Glusco, яка має швейцарське коріння, прагне поєднати кращі європейські практики із національними традиціями. У нашій компанії європейський підхід до ведення бізнесу - новий власник та новий талановитий менеджмент, що готовий впроваджувати прогресивні стандарти ведення бізнесу в Україні. Зокрема, у компанії працює близько 1800 працівників, які отримують офіційну заробітну платню, крім того, у минулому році 3,2 млрд грн податків та зборів було сплачено до державного та місцевих бюджетів України», - прокоментував виконуючий обов'язки Головного управляючого директора ТОВ «Глуско Рітейл» Віталій Вандич.
 
«Ми раді вітати компанію Glusco в нашій футбольній родині. Адже підтримка потужнго бізнесу – запорука високої якості організації навчально-тренувального процесу, що, в свою чергу, відображається в спортивному результаті. Сподіваємося, що спільно нам вдасться реалізувати ряд успішних проектів і для вболівальників головної команди країни. Тому що саме їх підтримка стає запорукою успіхів та перемог команди», — зазначає Юрій Запісоцький, Генеральний секретар Федерації футболу України.
 
Договір про партнерство попередньо розрахований на 2 з половиною роки, до серпня 2020 року, та у компанії Glusco відзначають можливість продовження договору на довший термін. 
 
«Згідно з умовами договору, ми повністю забезпечуватимемо Федерацію футболу України та національну збірну команду з футболу пальним через АЗК мережі, що діють у 12 областях України. Це близько 90-95 тис. літрів бензину А-95 та 30-35 тис. літрів дизелю на рік. Наше фірмове пальне Proton постачається із Литви (Орлен) й відповідає усім стандартам якості: ДСТУ та європейським стандартам екологічності пального Євро5. Ми також регулярно проводимо контроль якості наших продуктів спільно із сертифікованою службою контролю якості. Ми впевнені в успішній співпраці і готові разом із Національною збірною командою України з футболу впевнено крокувати до перемог», — заявив представник компанії.
 
Компанія «Глуско Україна» є дочірньою компанією Glusco Energy S.A. (Швейцарія). Кінцевий бенефіціар компанії - Нісан Моїсеєв. Роздрібний бізнес компанії «Глуско» в Україні налічує 127 АЗК і 6 нафтобаз.

Нагадаємо, що раніше компанія стала спонсором ФК «Верес».
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kief
Глушко - это перекрашенная Тюменская нефтяная компания (ТНК). Павелко будет рекламировать российский бизнес?
Gibiskus1
Мені здається, чи з "душком" історія цієї компанії? І ноги зза парєбріка ростуть?
ss87
Компания Глуско принадлежит Медведчуку. Он не так давно выкупил все украинские заправки ТНК и сделал ребрендинг.
Так что, да, история с "душком".
п.с. Эта же компания не так давно стала титульным спонсором Вереса
aksel88
Порошенко навіть не збирався Рошен маскувати і відкрито до останнього вів бізнес з РФ. Навіщо шукати взагалі в цьому якесь табу, нехай тоді ця можливість буде відкрита для всіх.
LembergWestUkraine
Медведчук з тнк маскірованою під швейцарців...
serhioramos1990
Вот уж сказочники. Сплошное ОБС.
Еврей из Израиля, крупный международный нефтетрейдер кстати, по-дешевке купил сеть ТНК в Украине, т.к. её тут слегка душили.
А басни - Мертвечук, Павелко )))
Вот Лукойл точно на свою офшорку австрийскую ОМІС перекрасился. Те же бело-красные яйца только с зеленью теперь))