Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
2030
0

Хімік здобув вольову перемогу над БІПою

Команда з Южного гратиме у фіналі Кубку України з баскетболу

Хімік здобув вольову перемогу над БІПою
ФБУ

Перша чверть стала прологом для першого півфінального матчу. Команди не форсували темп гри, діючи максимально акуратно, підтвердженням чому стала лише одна втрата на дві команди за підсумками стартової десятихвилинки. Обидва колективи намагалися здебільшого грати через фарбу - у одеситів під кошиком відпрацьовували Блаус і Крівцов, а у южненців - Петров і Павлов.

Після рівного початку матчу БІПА зуміла перехопити ініціативу в другій чверті. Головним ініціатором ривка одесити став Ефіанаї, який провів ідеальний відрізок. Американець за другу чверть реалізував 3 з 3 триочкових і вже за підсумками першої половини матчу мав в активі дабл-дабл - 13 очок + 10 підбирань. Одесити додали в швидкості і запропонували супернику якісний зонний захист, що дозволило їм отримати 10 очок переваги за підсумками 20 хвилин гри.

Після великої перерви Хімік відповів неймовірним ривком. Команда Степановського виграла відрізок у третій чверті з рахунком 19:3 - БІПА зуміла зупинити ривок суперника лише після другого тайм-ауту від Юшкіна. Одесити просто нічого не могли забити з гри і абсолютно не впоралися з Колтером, який дуже вільно відчував себе в атаці. У підсумку замість 10 очок переваги БІПА перед останньою чвертю мала вже 4 бали дефіциту.



Головним героєм вирішальної чверті першого півфіналу став молодий снайпер Хіміка Кирило Марченко. Вихованець харківського баскетболу став автором двох поспіль неймовірно важливих дальніх влучань, після чого холоднокровно реалізував штрафні, що дозволило южненцям збільшити відрив до 9 очок. БІПА спробувала оформити камбек після влучних триочкових Артамонова та Ефінаї, але южненці не схибили з лінії у вирішальні моменти гри і втримали перевагу.

Южненський Хімік зумів повернутися до гри після програної першої половини та здобув вольову перемогу, вийшовши у фінал Кубку України, де зіграє з переможцем пари Політехнік - Дніпро.

БІПА - Хімік 61:69 (14:13, 25:16, 7:21, 15:19)

БІПА: Ефіанаї 23 + 13 підбирань - 3 втрати, Ноффле 10 + 5 підбирань + 2 перехоплення - 3 втрати, Артамонов 8 + 5 підбирань + 4 передачі, Блаус 8 + 7 підбирань + 3 передачі, Беліков 5 - старт, Крівцов 4 + 4 підбирання, Луценко 3, Тіщенко 0, Воєвода 0

Хімік: Колтер 25 + 6 підбирань + 4 передачі - 3 втрати, Марченко 12, Еріанс 6 + 4 підбирання, Павлов 6, Антіпов 2 + 6 підбирань - старт, Мальчевський 10 + 5 підбирань, Петров 7 + 9 підбирань + 6 передач - 3 втрати, Сівір 1

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.