Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 09 марта 2018, 18:25
8438
33

Костюк вышла в полуфинал турнира в Чжухай

Украинка одолела словенку Далилу Якупович в двух сетах

| Обновлено 09 марта 2018, 18:25
8438
33
Костюк вышла в полуфинал турнира в Чжухай
Getty Images. Марта Костюк

В стартовом сете словенская теннисистка повела 3:1 с брейком, после чего украинке удалось выиграть пять геймов кряду, дважды взяв подачу соперницы.

Во втором сете уже Костюк вышла вперёд 3:1 с брейком, но Якупович сумела сравнять счет. Киевлянка сделала обратный брейк, а затем повела 5:3, однако не смогла подать на матч в десятом гейме, но после этого отдала словенке всего два розыгрыша.

За выход в финал соревнований Костюк поспорит с победительницей матча между восьмой сеяной словачкой Анной-Каролиной Шмидловой и Виталией Дьяченко из России.

Чжухай. Четвертьфинал

Марта Костюк (Украина) - Далила Якупович (Словения) -  6:3, 7:5

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 33
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
desantnichek
Марта продолжает всех бодрить )))
Интересно будет на неё посмотреть через 4 годика
SandroKing
Нарезка розыграшей сегодняшнего матча
https://www.youtube.com/watch?v=w6untxPadxQ
stopor2016
Марта , с 8 Марта !!! Ты лучшая !!!!
SandroKing
16 победа в сезоне при 3-х поражениях.
SandroKing
Да, в финале Заневская. Бывшая украинка которая учится в бельгийской Академии Жюстин Энен. А Марте никакие академии не нужны, она с детства академик. Нужно наказывать, и донести до задурманенной головы, что и без смены гражданства можно стать хорошей теннисисткой.
nm1607
Вранці писала на іншій вітці, але скористаюся ще правом на коментар. Сьогоднішня гра Марти сподобалася (крім першої подачі), хтось під час трансляції (думаю, що це була мама Марти) навіть крикнув: "Перша подача ноль", але думаю, що Марта над цим попрацює. Прийоми часто були шикарні. звичайно, що суперниці ще не топи, але не все зразу. І вранці хтось писав, що Марті з лімітами неможливо ввійти в 100-ню, але думаю, що навіть це є реально. Звичайно, що це залежить від участі у соліднішніх турнірах, які безумовно, після 16-ти років у Марти будуть (тобто у другій половині цьоого року). А поки просто вболіваю, і мило дивитися, як Марта поступово підкрадається в рейтину.
SandroKing
Марта играет в 4 утра по Киеву на центральном корте. До этого на центральном корте показывали только мужчин. Остается надеятся что на женский полуфинал камеру включат.
logibro
Готова или не готова, она играет все, что ей доступно сейчас, Марта не особо парится соперницами, разве что топ-10.
Форик
Судячи з нарізки, був класний темповий матч, не те що деякі заслужені пенсіонерки поперепихували м'ячика в Індіан-Велзі )
Вважаю, Марта вже готова до WTA туру. Особливо якщо відноситись до матчів із топами як до безкоштовних майстер класів )
Lyonko
В фіналі буде дві українки, правда одеситка Заневська виступає за Бельгію. Бажаю Марті перемоги і отримати ще один титул.Чнкаємо на перемогу в турнірі
nm1607
Не факт,, що буде Калінська, але не важливо, все одно потрібно вигравати, а Марта має все для цього. Сьогодні була значно краща ситуація із першою подачею, хоча мені здається, що Марта послабила силу удару порівняно з вчорашнім матчем (першої подачі). Але то обре, значить вчиться.Але теніс, який демонструє Марта, звичайно приємно дивитися.
nm1607
І ще іду спати з надією, що трансляція таки буде, але спробуй зрозуміти, що думають китайці.....
vit-2
Марта великий молодець!.
Якихось шансів на перемогу у Якупович я не побачив: вона не мала чим виграти очко і здебільшого чекала на помилки від суперниці, при цьому маючи великі проблеми з першою подачею, як і Марта, тому перемога Костюк була безальтернативна.
logibro
Фінал треба брати. Це такі турніри дрібні, але якщо їх вигравати рейтинг добрий йде. Там вже й до Шоломів без кваліфікації недалеко
Владимир Владимирович
Первый сет Марта провела почти идеально, а в начале второго как всегда расслабилась, но слава богу сумела вовремя собраться и довести матч до победы. В финале будет скорее всего Калинская, а Марта ей в прошлом году проиграла на траве, пора делать реванш.
vit-2
Шмідлова реально вже була як вичавлений лимон (за рахунку 4-4 після кожного розиграшу піднімала ракетку догори, даючи собі додатковий перепочинок перед наступною подачею Марти) - 2 подвійних помилки, остання на матч болі, яскраво це продемонстрували.
nm1607
От і все на своєму місці. Прийом у Марти прекрасний. Вражає нестандартність її думки. Чекаєш удару в один кут, а мяч летить в інший. Приємно те, що Марта програє мячі не через помилки суперниць, а переважно тому, що хоче зіграти гостро і неординарно. Ну що ж чекаємо фіналу і ще пару кроків до 150-ки.
SandroKing
Под 0 чужую подачу взяла Марта и 6:2 6:4. Расслабилась немного вначале второго сета, но потом собралась и спокойно оформила выход в финал. В финале Заневская или Калинская которым даже до Шмидловой далеко. Нужно выигрывать турнир.