Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
|
2216
4

ШАРАН: «Якби матч із Зіркою грали в Олександрії, то не було б проблем»

Головний тренер «Олександрії» – про перенесення матчу із «Зіркою»

ШАРАН: «Якби матч із Зіркою грали в Олександрії, то не було б проблем»
ФК Александрия. Владимир Шаран

Головний тренер «Олександрії» Володимир Шаран прокоментував рішення УПЛ про перенесення матчу у Кропивницькому.

«Ще чотири дні тому наш представник відвідав стадіон «Зірка» у Кропивницькому, і вже тоді стан готовності поля до гри викликав побоювання. Підігрів поля не був увімкнений. Поле було промерзле і не покрите захисною плівкою. На здивування нашого представника працівник «Зірки» відповів так - плівкою ми накривати не будемо, бо краще, щоби сніг лежав зверху.

Тепер «Зірка» попросила перенести зустріч - ніби-то через непогоду. Я сьогодні консультувався з директором інфраструктури нашого клубу Олександром Леонідовичем Сакарою, і він мені відповів - якби цей матч проходив в Олександрії, він би відбувся, тому що ми увімкнули підігрів ще 9 лютого, а поле під плівкою. У Прем’єр-лізі ні для кого не секрет, що підігрів поля у Кропивницькому доволі сумнівний. Не знаю, чи це технічні проблеми, а можливо, вони просто так економлять.

Надзвичайно прикро, що матч перенесли без погодження з нами - «Зірка» одноосібно звернулася до дирекції УПЛ. Прикметно, що і президент клубу, і я не були проти, щоби матч відбувся в суботу 3 березня в Олександрії.

Згадайте, 24 лютого на матчі проти «Маріуполя» погодні умови були теж не з приємних. Але за полем належним чином доглядали і готували його кілька тижнів до цього матчу - і це дозволило гравцям продемонструвати технічний футбол.

Гаразд, ми зіграємо у вівторок. Але знов-таки прикро, що по-перше, УПЛ не порадилася з нашим клубом. А по-друге, дивіться - по всій Україні зараз снігопади, і всі стадіони, де будуть відбуватися матчі, готові до змагань. Одна «Зірка» виявилася не готовою. Олександрійці прикладають масу зусиль, щоб вберегти поле, а в обласному центрі ми по телебаченню спостерігаємо на слабенькі потуги виправити ситуацію. Дуже дивна історія», – сказав Шаран.

Як ми повідомляли раніше, Дирекція Української Прем’єр-ліги прийняла рішення про перенесення матчу команд ФК «Зірка» - ФК «Олександрія» з суботи 3 березня на вівторок 6 березня.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Aratt
А при чем здесь губернатор? Он что, должен был с лопатой выходить снег чистить? Шаран ведет речь о безалаберности руководства Зирки, которые в целях экономии средств не позаботились о подогреве поля и защите газона от снега. Это что, просто так случилось? Наверняка нет.
Dmitriy Ziborov
Через складні погодні умови у Кропивницькому оголошено третій (червоний) рівень загрози.
У п'ятницю в Кропивницькому через негоду зaкриють усі школи.
А все це через керівництво Зірки.