Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

WTA
| Обновлено 26 февраля 2018, 13:49
2656
4

Леся ЦУРЕНКО: «На 100% знаю, що буду грати проти Канади на Fed Cup»

Українська тенісистка підтвердила свою участь в наступному матчі збірної

| Обновлено 26 февраля 2018, 13:49
2656
4
Леся ЦУРЕНКО: «На 100% знаю, що буду грати проти Канади на Fed Cup»
Getty Images. Леся Цуренко

Друга ракетка України Леся Цуренко розповіла про підготовку до турніру в Мексиці.

«Зараз ми в Акапулько, і зовсім скоро я стартую на турнірі матчем проти Лорен Девіс. Цього разу ми прилетіли на місце за 4 дні, на день раніше, ніж минулого року. Трохи затрималися в аеропорту Дубай. Мені дуже подобається грати у цьому прекрасному мексиканському місті. Тут хороший клімат і, попри досить високу температуру та вологість, організатори розробили хороший графік, в якому матчі починаються після 16 години, коли спека вже йде на спад. Рада повернутися на один із моїх найулюбленіших турнірів. Але в той же час, як і минулого року, для мене більш важливі змагання в Індіан-Веллсі та Маямі. Просто як більш престижні турніри. А от цей для мене більше як підготовчий. Проте минулого року саме це як раз і допомогло мені виграти титул, оскільки я була повністю розслаблена і на мене не тиснула відповідальність. Загалом тут я почуваю себе дуже добре і фактично не відчуваю зміну клімату та часового поясу», – сказала тенісистка.

Також Цуренко підтвердила, що прийме участь в наступному матчі Кубку Федерації у складі збірної України проти команди Канади (21-22 квітня).

«Рішення не виступати за збірну України цього разу (у матчі проти Австралії – ред.) далося мені непросто. Я зосередилася на одиночних виступах, але при цьому вже на 100 % знаю, що буду грати за нашу команду наступні матчі Кубку Федерацій. Хлопців не дивилися, але дівчат проглянула. Засмутилася, що нашим тенісисткам не вдалося виграти вирішальний матч, проте все одно вважаю цей виступ успішним»,  – додала Цуренко.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Станислав Матусевич
Если и Элина все-таки сыграет, результат на 95% очевиден уже сейчас.
Алекс Голдин
если Леся будет настроена-канадки нам не соперницы