Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Лыжные гонки
|
1636
2

ОРЛИК: Вірю, що мені колись вдасться плакати від щастя після перемоги

Український лижник – про виступ на Олімпійських Іграх у Пхьончхані

ОРЛИК: Вірю, що мені колись вдасться плакати від щастя після перемоги
НОК України. Андрій Орлик

Після завершення лижної гонки на 15 км вільним стилем серед чоловіків на зимових Олімпійських іграх в Пхьончхані Андрій Орлик поділився своїми думками щодо сьогоднішнього виступу (88 місце).

«Перші 5 км траси я відчував себе дуже добре, але потім мене обігнав один з лідерів гонки: я «підсів» й стало дуже важко тримати такий високий темп. Однак на останньому етапі траси знайшов в собі сили й додав.

Будемо працювати далі, тренуватися й намагатися покращувати свої результати», - сказав Андрій.

Відзначимо, перемогу у гонці здобув швейцарець Даріо Колон'я, який став першим лижником, який здобув три «золота» Олімпійських ігор на одній дистанції.

Щодо його блискучого звершення наш спортсмен додав: «Під час тріумфу Даріо на Олімпіаді-2014 я радів за нього, дивлячись змагання по телевізору, а сьогодні на власні очі побачив його сльози щастя й сам мало не заплакав. Щиро радий, що він реалізував свою мрію. Вірю, що й мені колись вдасться плакати від щастя після своєї перемоги», - сказав український спортсмен.

Источник НОК Украины
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Алекс Голдин
о чем он-ощущение что лыжников в сборную брали по кумовству...... вообще не готовы... 88 место при учете лимита спортсменов от стран-без лимита он был бы 150.....
и еще-я понимаю что в свете некоторых событий нам достались халявные приглашения от МОК-ибо норматив наши лыжники ну никак не могли выполнить-но было совсем необязательно заполнять эти квоты-за народные деньги везя абсолютный балласт-туристов
Владимир Копяк
В смысле, когда станет чемпионом области? Хорошая мечта....