Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1453
0

Олександрія зіграла внічию з клубом Ордабаси з Казахстану

Команди забили по одному голу

Олександрія зіграла внічию з клубом Ордабаси з Казахстану
ФК Александрия

1 лютого, на стадіоні турецького готелю «Сусесі», футболісти «Олександрії» закривали цикл спарингів, що проходили у рамках других навчально-тренувальних зборів. Олександрійська команда грала проти казахстанського футбольного клубу «Ордабаси» з сонячного міста Шимкент.

Гра розпочалася неквапливо, з обережних обопільних розвідок. Команди не кидалися в бій, гра у першому таймі проходила, як правило, в центрі поля. Весь цей час команди обережно вишукували вразливі місця в обороні суперника.

Першими «прокинулися» олександрійці. На 26 хвилині індивідуальні дії Євгена Протасова призвели до того, що він опинився у зручній ситуації і у повній мірі використав таку нагоду - 0:1.

Буквально за дві хвилини не забарилися з атакою у відповідь і казахстанські гравці. Футболісти «Ордабаси» помітили помилку в центральній зоні оборони «Олександрії» - по воротах Дмитра Рудика потужно пробивають, але олександрійський голкіпер зіграв вище усіляких похвал. У карколомному стрибку Дмитро переводить м’яч на кутовий.

А на 37 хвилині казахи, в одній з небагатьох своїх контратак, забили гол - проти потужного удару гравця «Ордабаси» на цей раз Дмитро Рудик був безсилий. 1:1.

Зрозуміло, що тренери обох команд берегли гравців і не хотіли ризикувати - це вже другі збори і для «Ордабаси», і для «Олександрії». Тому, стратегічною задачею було обійтися без травм і ушкоджень.

15 лютого підопічні Володимира Шарана вирушають до столиці України, де 17 лютого о 14.00 проведуть матч із кам’янською «Сталлю».

«Ордабаси» (Шимкент, Казахстан) - ФК «Олександрія» - 1:1 (1:1)
Голи: Євген Протасов (26’) - Гравець «Ордабаси» (37’)

ФК «Олександрія»: Дмитро Рудик (Владислав Леванідов), Тимур Стецьков, Віктор Сезар, Євген Банада, Дмитро Шастал, Сергій Старенький, Діксон Афоаква, Артем Сітало, Андрій Гітченко, Євген Протасов, Владислав Бабогло.
Головний тренер: Володимир Шаран.

Источник ФК Александрия
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.