Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 11 февраля 2018, 13:56
4913
2

Хорхе КАРРАСКАЛЬ: «В Україні дуже жорсткий футбол»

Окрім техніки та швидкості потрібна сила, вважає футболіст «Карпат»

| Обновлено 11 февраля 2018, 13:56
4913
2
Хорхе КАРРАСКАЛЬ: «В Україні дуже жорсткий футбол»
ФК Карпаты. Хорхе Карраскаль

У матчі проти вірменського «Ширака» стримати Хорхе Карраскаля нікому так і не вдалося. Колумбійський плеймейкер вів за собою партнерів, забив двічі і цілком міг претендувати на хет-трик, але підвела точність. Після матчу «десятка» львів’ян розповів в чому секрет такої форми.

«Насамперед, я дуже радий, що нарешті забив, ще й двічі. Також не може не тішити той факт, що команда виконала усе, про що нас просили тренери. Гадаю, ми показали якісну та динамічну гру, яка сподобалася нашим уболівальникам. 

У мене м’яча важко забрати? (сміється). Це все плоди нашої роботи на тренуваннях. Частково – це бачення гри, частково – установки тренерів, частково – вроджені задатки. Можливо, мені допомагає те, що під час відпустки я активно працював в Колумбії, намагався підтягнути свій рівень, бо зрозумів, чим є футбол в Україні. У моєму Instagram чимало фото з друзями та родиною, може скластися враження, що я лише розважався, але це не так. У мене було достатньо часу на тренування.

Рівень моєї форми? Це цікаве питання, але я не знаю на нього відповіді. Ніколи зі мною такого не було, тому я не знаю, де та вершина. Можливо, десь поруч? Знаю лише те, що ми щодня важко працюємо на тренуваннях, щоб ставати кращими, щоб підвищувати свій рівень і свою майстерність. На нас чекає дуже важкий сезон.  

Звісно, я добре розумію, що для якісної гри в Україні необхідне вміння відбору м’яча в суперника. Окрім цього, є тренерські вказівки. Разом з тим, я мушу додавати постійно, покращувати усі компоненти своєї гри. В Україні футбол дуже жорсткий, окрім техніки та швидкості, там потрібна сила», — підсумував Хорхе Карраскаль.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
usa
Давай, малыш- прибавляй...есть перспективка...
dmytro198411
Малиш вчора МОНСТРОМ був...