Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 05 февраля 2018, 14:18
4545
4

Дем'яненко — кандидат на посаду голови Київської федерації футболу

16 лютого відбудеться засідання Конгресу новоствореної КМФФ у залі НСК «Олімпійський»

| Обновлено 05 февраля 2018, 14:18
4545
4
Дем'яненко — кандидат на посаду голови Київської федерації футболу
kmff.com.ua. Анатолий Демьяненко (справа)

31 січня закінчився термін висування кандидатів на посаду голови Громадської спілки «Київська міська федерація футболу». Федерація футболу Деснянського району міста Києва рекомендувала та висунула кандидатом на посаду голови КМФФ Дем’яненка Анатолія Васильовича.

«Якщо відверто, це рішення далося мені непросто. Усе ж більш звична для мене роль — тренера. Але отримавши пропозицію балотуватися на виборах голови Київської міської федерації футболу і зваживши всі «за» та «проти», я вирішив погодитися.

Мої багаторічні партнери, друзі чудово знають, що я не люблю зайвого пафосу. Але тут скажу так – серце болить за київський футбол. А ситуація, яка склалася зараз, – це взагалі ганьба! Як так можна, щоб у столиці футбольні люди не знайшли спільної мови?

У мене безліч знайомих та друзів у київському футболі. І серед тих, хто працював раніше, і серед тих, хто зараз працює над створенням нового об’єднання. Я не хочу повертатися до того, що було на конференції ФФК у грудні. Розбиратися, хто більш правий з юридичної точки зору, а хто – менш, справа правників.

По факту у футболі столиці стався розкол. І коли до мене звернулися з проханням висунути свою кандидатуру, щоб об’єднати обидва табори, я погодився. Це нелюдський сором, що футбольні люди не знаходять спільної мови!

Як у такій ситуації можна говорити про розвиток столичного футболу? Я чув думку з цього питання і представників столичної  федерації, і представників ФФУ. У кожного з них своя правда. Ситуація складна. І на користь футболу Києва вона не піде. Тому мені здається, що буде правильно всім небайдужим до столичного футболу зібратися 16 лютого, подивитися один одному в очі, поговорити і вирішити, як ми будемо рухатися далі.

Я готую свою програму розвитку столичного футболу. Там не буде нереальних речей. Я — не та людина, яка не дотримує свого слова. Усі мої знайомі це чудово знають. І якщо мій авторитет дозволить об’єднати футбольну спільноту столиці, я буду безмежно щасливий!», — зазначив Дем’яненко.

З 2005 до 2007 року Дем’яненко очолював київське «Динамо».

Додамо, що 16 лютого відбудеться засідання Конгресу новоствореної Київської міської федерації футболу у залі НСК «Олімпійський».

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Ігор Середина
Визначиться в змаганні хто більше вип'є )) Дуже сильні кандидати і результат не передбачуваний ))
olexyn
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил