Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1452
0

Політехнік вирвав вольову перемогу в овертаймі у Запоріжжя-ZOG

Битва аутсайдерів завершилася на корись харків'ян

Політехнік вирвав вольову перемогу в овертаймі у Запоріжжя-ZOG
ФБУ

Господарі вдало провели початок матчу, завдяки чому виграли стартову десятихвилинку. Запоріжжя краще атакувало з гри, а справжнім лідером у складі команди Плеханова був Щепкін, який набрав 8 очок за стартову десятихвилинку та 14 - за першу половину. У другій чверті «Політехніку» вдалося трохи призупинити суперника, якому вдавалося грати у фірмовий швидкий баскетбол, залишивши 3 бали від переваги господарей перед великою перервую.

У третій чверті харків’яни змогли вперше в матчі вийти в лідери. Після невдалого початку десятихвилинки та вчасного реанімуючого тайм-ауту від Арабаджи «Політехнік» розпочав свій камбек, завдяки якому вже саме гості отримали 3 очки переваги перед вирішальною десятихвилинкою. Господарі почали робити більше втрат, а гості все більше користувалися невеличкою перевагою на щитах.

Здавалося б, що господарям усе ж таки вдасться довести матч до перемоги, коли Нікітін, набравши 6 очок поспіль, зробив перевагу своєї команди 5-очковою та відправив «Політехнік» на тайм-аут за 3 хвилини до кінця матчу. Але харків’янам вдалося героїчно перевести гру в овертайм. Запоріжці мали 2 очки переваги та право на повну атаку за 30 секунд до кінця матчу, але Кондраков не влучив свій кидок, а Йованович, пролетівши увесь майданчик, з сиреною зрівняв рахунок!

Емоційний ривок 7:0 від гостей на початку 5-хвилинки став визначальним у вирішальній частині гри, а ефектний путбек Вуйовича лише підкреслив намір «Політехніка» оформити другу виїзну перемогу у матчах проти «Запоріжжя» у цьому регулярному чемпіонаті. Ні тайм-аути Плеханова, ні результативна гра Щепкіна, який в підсумку набрав 33 бали, не врятували господарів від поразки, у матчі, перемога у якому, здавалося б, була вже у кишені запоріжців.

«Запоріжжя-ZOG» – «Авантаж-Політехнік» 83:89 (22:16, 15:18, 16:22, 20:17, 10:16)

«Запоріжжя-ZOG»: Щепкін 33, Кондраков 11, Нікітін 10 + 9 підбирань, Анісімов 4 + 11 підбирань, Ткачук 0 + 5 передач – старт, Кожемякін 15, Ясиненкно 4, Ворнік 4 + 7 підбирань, Теряник 2
«Авантаж-Політехнік»: Йованович 18 + 6 передач, Барнс 17 + 7 підбирань + 6 передач – 4 втрати, Рочняк 14 + 12 підбирань, Рудаков 6, Колотілов 0 – старт, Вуйович 15 + 12 підбирань, Козлов 11 + 11 підбирань + 4 передачі, Тарасенко 8 + 4 підбирання

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Днепр уничтожил Галичину и вышел в полуфинал плей-офф Суперлиги
Баскетбол | 28 марта 2024, 20:06 0
Днепр уничтожил Галичину и вышел в полуфинал плей-офф Суперлиги

Состоялся матч плей-офф чемпионата Украины по баскетболу

В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент
Футбол | 29 марта 2024, 05:29 0
В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент

Подопечные Сергея Реброва обыграли исландцев со счетом 2:1 и вышли на чемпионат Европы

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.