Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1826
0

Д'андра Мосс не зіграє за Україну у відборі до Євробаскету

Захисниця збірної відновлюється після травми

Д'андра Мосс не зіграє за Україну у відборі до Євробаскету
ФБУ
Захисниця збірної України Д'андра Мосс прокоментувала події останнього місяця і свою травму, а також звернулася зі словами підтримки до партнерок по команді:
 
«На початку січня я отримала травму стегна і уже майже місяць не у змозі отримувати фізичні навантаження, сподіваюся, що зовсім незабаром усе уже налагодиться і я буду грати, проте моє повернення передбачається у другій половині лютого. Як це не прикро, але ушкодження м’язів дуже дошкульні, тому своєї найкращої форми у лютому, я навряд чи досягну. Хоча, побачимо.

Іспанки із моєї команди, які також грають у збірній, чітко усвідомлюють, що ми становимо загрозу. Вони узагалі не схильні недооцінювати суперниць, але сказати, що вони сильно стурбовані , я не можу, вони вважають, що моя травма підвищує їхні шанси.

Про якісь зміни у їхній команді після ЄвроБаскету сама нічого сказати не можу, але впевнена, що вони виглядають зараз дуже сильно. Двома нашими перемогами на старті вони не здивовані узагалі, вони так і припускали що ми переможемо.

Зараз, враховуючи мій стан і усі втрати, які були у нас після ЄвроБаскету спрогнозувати наш виступ у грі з іспанками складно. Проте, збірна України гратиме вдома, у Києві і цю перевагу необхідно використати наскільки тільки це буде можливим.

Я спілкуюся із тренером Гораном доволі часто, ще із парою дівчат зі збірної теж, але за великим рахунком із усіма цими переїздами і матчами надто інтенсивним це спілкування не назвеш. Наостанок, хочу звернутися до дівчат. Пробачте, що цього разу мене з вами не буде, моє тіло каже мені «ні» і я, нажаль, маю прислухатися, але жодних сумнівів і хвилювань. Можливо усе і зараз є можливість для росту за моєї відсутності. Вам треба повірити у себе! Ви можете використати перевагу домашньою аудиторії, отримати задоволення від гри перед очами своїх сімей і друзів. Я буду дивитися цей матч. Бажаю Успіху і сподіваюся на зустріч наступного разу!»
 
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 04:39 5
«Нейтралка» уничтожена. Определена вторая финалистка супертурнира в Майами

Даниэль Коллинс в двух сетах разгромила Екатерину Александрову в полуфинале соревнований

Барселона победила Баварию в Мюнхене. Триумфы Жальгириса и Монако
Баскетбол | 29 марта 2024, 00:11 0
Барселона победила Баварию в Мюнхене. Триумфы Жальгириса и Монако

Состоялся первый игровой день тридцать второго раунда Евролиги

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.