Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 12 января 2018, 23:24
1264
0

Хімік рятується від поразки у Харкові у заключні 5 хвилин

Харків’яни програли через провал у заключній чверті

| Обновлено 12 января 2018, 23:24
1264
0
Хімік рятується від поразки у Харкові у заключні 5 хвилин
ФБУ
Новорічно-різдвяний відпочинок пішов харків’янам на користь. Хімік попри те що розім’явся у кубковій грі на Хіміку-2, навпроти розпочинав гру спокволу. Тонус господарям завдав Бо Джей Барнс. Його атаки бездоганною пальбою здалеку підтримали Рочняк, Вуйович і Кузнецов. Харків’яни швидко наростили перевагу, а хіміки довго не могли зрозуміти кого тримати на периметрі. Спроби гостей надійною грою через фарбу скоротити відставання особливо успіху не мали, адже на вдалі дії Петрова і Павлова харків’яни відповідали дальніми влучаннями. 
 
На початку другої половини відрив Авантаж-Політехніка сягнув загрозливих 14 очок. Віталію Степановському вкорте довелося брати тайм-аут, який намітив певні зміни.
 
Мальчевський отримав завдання щільніше грати із Барнсом, іноді це завершувалося фолами іноді просто вдалими діями досвідченого хіміка, як наслідок лише 12 очок за чверть у харків’ян і лише 3 у Барнса за всю другу половину. Гості теж грали не вельми результативно, але відставання скоротили. У заключній чверті до проблем господарів додалися пандемія не забитих штрафних кидків і перебір фолів у Рочняка, це дозволило Колтеру на 35-тій хвилині скоротити відставання до мінімуму. Ще 4 незабитих штрафних поспіль від Йовановіча та Барнса і Хімік уже попереду. В цей же час Колтер і Петров заграли на належному рівні і господарі остаточно втратили контроль над грою. В останні 3 хвилини ніхто з них не зміг захиститися проти Петрова, який у позиції центру робив усе що бажав, а фартова зброя першої половини – дальні кидки, зрадила господарям. Марно Тимур Арабаджі брав тайм-аути у гру його хлопці так і не повернулися. Авантаж-Політехнік упустив таку необхідну перемогу, а Хімік довів, що бажання боротися за більш високу місце у Супрлізі Парі-Матч йому не позичати.

У неділю, на Старий Новий Рік 14 січня, Хімік завітає до Дніпра у ПС Шинник, де йому доведеться змагатися із лідером чемпіонату і цей матч може стати центральним поєдинком вік-енду. В цей же день Авантаж-Політехнік вдома прийматиме суттєво підсилений ОБК Одеса. 

«Політехнік» - «Хімік» - 81:87 (32:23, 22:20, 12:18, 15:26)
 
«Авантаж-Політехнік»: Барнс 27 + 5 підбирань, Вуйович 17 + 11 підбирань, Рочняк 10 + 3 підбирання, Козлов  9 + 8 передач, Йовановіч 10 + 7 підбирань - старт; Кузнецов 5 + 1 перехоплення, Колотілов 3 + 2 підбирання.
«Хімік»: Колтер 24 + 4 передачі, Петров 26 + 12 підбирань, Павлов 8 + 2 підбирання, Остін 7 + 5 підбирань Марченко 3 + 2 підбирання - старт; Мальчевський 12 + 2 підбирання, Антіпов 4 + 3 підбирання, Сидоров 3 + 3 підбирання.

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 13:06 7
Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024

Бывший главный тренер «Динамо» считает, что опыт Андрея всегда пригодится Украине

ЗИНЧЕНКО: «Не могу поверить, что это мое третье Евро. Чувствую себя старым»
Футбол | 28 марта 2024, 16:12 5
ЗИНЧЕНКО: «Не могу поверить, что это мое третье Евро. Чувствую себя старым»

Полузащитник сборной Украины прокомментировал выход команды на Евро-2024

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.