Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 29 декабря 2017, 00:25
1881
0

Богдан БАНДУРА: «Гравців рівня УПЛ у Вересі U-21 наразі немає»

Тренер «Вереса» U-21 підсумував виступ команди у першій частині чемпіонату

| Обновлено 29 декабря 2017, 00:25
1881
0
Богдан БАНДУРА: «Гравців рівня УПЛ у Вересі U-21 наразі немає»
ФК Верес. Богдан Бандура

Команда «Верес» U-21 у першій частині чемпіонату посіла одинадцяте місце. У 19-ти матчах підопічні Богдана Бандури здобули 3 перемоги, ще 4 поєдинки звели унінию. Як оцінює такий виступ наставник нашої «молодіжки», а також хто з хлопців може претендувати на місце в «основі», розповів Богдан Бандура.

- Пане Богдане, чи не було страшно стартувати у молодіжній першості, де грають «Шахтар», «Динамо», «Карпати», з командою, яка створювалась з коліс?

- Страшно не було, адже керівництво розуміло, що за два тижня створити боєздатну команду нереально, тому конкретних турнірних завдань не було.

- Але чи могли виступити краще?

- На жаль, з перших турів у нас пішли травми, ми втрачали гравців, які б мали бути лідерами. Загалом матчі були різними. Десь у нас було щастя, як у грі з «Зорею», де ми виграли. А десь нещастило. Особливо на фініші, де ми програвали з мінімальним рахунком.

- Чи можна говорити про прогрес цієї команди?

- Думаю, що так. На початку чемпіонату ми були безпорадними. Пригадайте розгромну поразку від «Динамо», чи домашній матч проти «Шахтаря». То під кінець у нас була команда, в якій на провідні ролі вже виходили не гравці з «основи», яких нам давали, а власні хлопці.

- Чи може хтось з нинішньої «молодіжки» претендувати на місце в основному складі «Вереса»?

- Треба визнати, що гравців рівня УПЛ у нас наразі немає. Але треба розуміти, що ми брали собі тих, хто не підходив іншим командам, і за короткий час створили більш-менш боєздатний колектив. Навіть те, що деким зараз цікавляться клуби Другої ліги, може свідчити про прогрес.

- Якщо порівняти чемпіонат U-21 з Другою лігою, де рівень вищий?

- Складно так порівнювати. У чемпіонаті U-21 є команди, які б могли грати у Другій лізі. Щодо «Шахтаря» та «Динамо», то їх дублери не загубилися б і в УПЛ.

- А для Вас, як для тренера, був корисний досвід?

- Безумовно. Я давно не працював старшим тренером. Спочатку було дуже складно, було багато організаційних питань. Усе було на моїх плечах та плечах мого помічника. До того ж зараз зовсім інше покоління. Колись я працював з молоддю в «Карпатах», тому можу порівняти. Покоління дуже непросте, під них необхідно підлаштовуватися.

- Які емоції у Вас, як у колишнього нападника «Авангарду», були після повернення до Рівного?

- Повертатися туди, де раніше грав, працював, завжди приємно. Неприємно лише дивитися на розвалини стадіону. Хочу дуже подякувати вболівальникам, навіть після поразки – 0:9 від «Динамо» з їхнього боку було розуміння.

Источник ФК Верес
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.