Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Разное
|
925
0

Валерія БЕРЕЖИНСЬКА: «Дуже задоволені стартовою перемогою»

Гравець збірної України - про наступний матч команди

Валерія БЕРЕЖИНСЬКА: «Дуже задоволені стартовою перемогою»
ФБУ
Валерія Бережинська - одна із найдосвідченіших баскетболісток збірної України, яка повернулася до лав національної команди після 5-місячної відсутності і стала одним із ключових гравців під час перемоги над Нідерландами. Баскетболістка ділиться своїми думками перед другим матчем відбору.
 
- Твої емоції після повернення до збірної і першого матчу відбору?
- Ми дуже задоволені стартовою перемогою, це було нашим основним завданням. Також приємно, що робота у збірній України для нового тренера також розпочалася із перемоги, почин хороший!
 
- Через різні причини ця збірна дещо змінилася особливо у ланці форвардів і центрових, що думаєш про нинішній склад нашої команди?
- На майданчику відчувалася відсутність значної частини команди, яка, наприклад, минулого року грала у попередній кваліфікації, були значні ігрові недоліки. З командами більш високого рівня нам з такою грою буде важко боротися, але я сподіваюся, що ми усі, і наша молодь зокрема, продуктивно використаємо цей час. Молодь має вірити у себе, виборювати свій ігровий час. У нас багато гравців, про яких можна сказати, що вони - майбутнє нашої збірної і на них будуть розраховувати ще кілька наступних років. Думаю, тренери чекають цього від них, і вірю, що вони теж це сприймуть серйозно.
 
- Поразка болгарок вдома від Іспанії говорить про те, що проблеми у цьому матчі для нас можемо створити лише ми самі?
- Для тих, хто забув, нагадаю, що болгарки програли чинним чемпіонкам світу, хоча, на мою думку, збірна Нідерландів потужніша за збірну Болгарії. Проте ми знаємо, що не так багато часу проводимо у збірній, нагоди грати разом у нас рідкісні, команді треба звикати до роботи із новим штабом, тому до цієї гри ми також будемо ставитися дуже серйозно і працювати над нашою грою.
 
- Що говорить про гру з болгарками твоя давня подружка, партенрка по збірній України, яка зараз мешкає у Болгарії, Ольга Дубровіна? Чи спілквалися ви з нею після гри із Нідерландами?
- Звичайно, з Олею ми спілкувалися і до гри, і після неї. Вона теж дуже хотіла приїхати, але через сімейні обставини не змогла цього зробити, тобто вона пропускає увесь цей сезон. Її думка про болгарок така, що вони у захисті доволі м'які, у них команда рівна, немає яскраво означеного лідера. При активному пресингу вони витримують хвилин 10, особливо зараз, коли у них дві баскетболістки не грали проти Іспанії, а вони могли б допомогти. Побачимо, чи завадять їм невеличкі ушкодження зіграти проти нас. Оля дуже переживає за нашу команду і бажає успіху.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Днепр и Ровно стартовали с победы, Черкасские Мавпы вышли в полуфинал
Баскетбол | 28 марта 2024, 00:30 0
Днепр и Ровно стартовали с победы, Черкасские Мавпы вышли в полуфинал

В чемпионате Украине по баскетболу состоялись матчи плей-офф

Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 13:06 7
Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024

Бывший главный тренер «Динамо» считает, что опыт Андрея всегда пригодится Украине

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.