Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 11 ноября 2017, 16:25
794
1

Політехнік виграв другий матч у сезоні

Харків'яни перемогли одеську БІПУ

| Обновлено 11 ноября 2017, 16:25
794
1
Політехнік виграв другий матч у сезоні
ФБУ

«Політехнік» - БІПА 86:77 (16:22, 26:15, 26:19, 18:21)

«Політехнік»: Барнс 20, Йованович 19, Рочняк 18 + 7 підбирань, Козлов 11, Вуйович 8 + 8 підбирань + 5 перехоплень - старт, Тарасенко 5, Хаджишехович 3, Кузнєцов 2

БІПА: Артамонов 19 + 7 передач + 3 перехоплення, Танкслі 17 + 7 підбирань, Тіщенко 6, Крівцов 5, Алфьоров 0 - старт, Бєліов 15 + 6 підбирань, Ходов 7, Тихонов 6, Сліпенчук 2 + 4 втрати.

Статистика матчу

Хід гри

Початок зустрічі впевненіше провели гості, які виграли стартову чверть. Важливу роль у вдалому старті одеситів зіграла лавка запасних БІПИ і результативний відрізок у середині стартової десятихвилинки, який дозволив гостям вийти в лідери. Однак у другій чверті харків'янам вдалося наздогнати суперника завдяки ривку в першій половині десятихвилинки. Тріо Йованович-Барнс-Рочняк вело гру господарів в атаці. При цьому підопічні Арабаджи стали рідше втрачати м'яч, краще за суперника атакували з гри і мали невелику перевагу на щитах, що дозволило їм не тільки вирівняти гру, а й отримати 5 очок переваги перед великою перервою.

У третій чверті харків'яни зберегли перевагу більш того зробили черговий ривок, зумівши розвинути свій гандикап до 15 очок. Зупинити спурт господарів, які дуже активно працювали в захисті і продовжувати стабільно добре атакувати, одеситам вдалося лише після тайм-ауту. БІПА трохи скоротила відставання, проте кілька втрат і невдалих рішень призвели до того, що «Політехнік» повернув двозначну перевагу перед вирішальним відрізком гри.

Зусиллями Клима Артамонова одесити в кінцівці зуміли скоротити відставання до 6 очок, проте на більше команди Вадима Пудзирея у цьомуне вистачило. «Політехнік», який діяв агресивніше по ходу усього матчу, вистояв в кінцівці і здобув другу перемогу в сезоні - першу домашню. Пропустивши ривок суперника в третій чверті, БІПА повернулася в гру, але наздогнати харків'ян не зуміла.

Герої матчу

Вук Йованович, який набрав 19 очок, а також Бо Барнс, у якого 20, та Антон Рочняк з 18 балами в активі, стали головними героями «Політехнік» у домашньому матчі.

Наступний матч

«Політехнік» наступний матч у Суперлізі Парі-Матч зіграє 1-го грудня вдома проти київського «Будівельника», а БІПА 30 листопада на виїзді зіграє проти «Запоріжжя».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vlad Rasevski
Браво Політех! Браво Арабаджи ти класний був ігрок тепер перспективний тренер!