Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 10 ноября 2017, 11:15
1735
0

Катерина КЛИВЕНОК: «Чекаємо лише на перемоги жіночої збірної України»

Тренер БК «Чайка» поділилася очікуваннями від найближчих матчів жіночої збірної України

| Обновлено 10 ноября 2017, 11:15
1735
0
Катерина КЛИВЕНОК: «Чекаємо лише на перемоги жіночої збірної України»
Катерина Кливенок

Тренери команд жіночої Суперліги поділилися очікуваннями перед матчами національної збірної.

Катерина Кливенок («Чайка»): Цей формат відбору, ставить перед тренером непрості завдання, коли новий фахівець приходить йому необхідно у стислий час вивчити своїх гравців. У такій ситуації дуже важлива психологічна підготовка і командний дух. Ми цієї осені працювали разом із одним із асистентів Бошковіча, Срджаном Радуловічем. У нього є здібності необхідні у такій ситуації, він бачить гравців, вміє швидко знайти спільну мову. По ставленню своїх гравців до нього, можу сказати, що він здатен допомогти збірній, тому чекаємо лише на перемоги, будемо вболівати.

 
Олександр Підлужняк («Вінницькі Блискавки»): Детально збірні Нідерландів і Болгарії я не вичав, але впевнений, що наша збірна має бути сильніше. Із двох найближчих матчів ї, перший буде складнішим, до другої гри і команда краще призвичаїться до тренера, тай вдома завжди грати краще. Ми, до речі, усією командою плануємо бути у Палаці спорту і підтримувати збірну.
 
 
Ірина Щипакіна («ІнтерХім»): Традиційно, я дуже хвилююся перед матчами збірної, але цього року, я дуже рада, що у список 14 потрапила Христина Карп, робота у збірній під час підготовки до важливих матчів їй однозначно піде на користь. Також радує, що приїхала досвідчена центрова Валерія Бережинська, добре що повернулася ДеАндра Мосс, я гадаю цей склад навіть без Олесі Малашенко має здобувати подвійну перемогу. Судячи із відгуків дівчат і інтерв’ю головного тренера команда буде грати у жорсткий, силовий сучасний баскетбол, тож хочеться подивитися на цю гру.
 

Володимир Холопов («Київ-Баскет»): Зараз перед тренером стоять локальні завдання перемоги у двох матчах, як правило у таких випадках у матчах використовують 8-9 гравців, не більше, тому досвіду тих хто приїхав у збірну має бути достатньо. Потенціал цієї команди дуже великий і вона здатна вигравати, дуже багато залежатиме від готовності і бажання дівчат здобувати ці 2 необхідні перемоги. Те що обмаль часу, це правда, але усі команди грають у подібних умовах, тому думаю це не буде великою проблемою.


Нагадаємо, що 11-го листопада наша збірна зіграє на виїзді проти Нідерландів. Також в групі F, крім України та Нідерландів, виступають Болгарія і чемпіонки Європи – збірна Іспанії.

 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 22
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Мирон МАРКЕВИЧ: «Футболисты Карпат уже думают, что они стали великими»
Футбол | 19 апреля 2024, 16:19 4
Мирон МАРКЕВИЧ: «Футболисты Карпат уже думают, что они стали великими»

Главный тренер львовской команды – о поражению от «Ингульца»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.