Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Еврокубки
|
1107
1

Кубок Європи FIBA. Хімік на виїзді поступився Приштині

Южненці зазнали другої поразки на груповому раунді Кубка Європи

Кубок Європи FIBA. Хімік на виїзді поступився Приштині
fbu.ua
Перша половина матчу залишилася за господарями, які в першу чергу краще атакували з гри - як з середньої, так і з дальньої дистанції. При цьому підопічні Ахмета Кандиміра менше втрачали м'яч. Ці складові стали визначальними у грі до великої перерви і дозволили косоварам отримати 9 очок переваги. 
 
Приштина вирвалася в лідери з перших хвилин і лише під завісу першої чверті команда Віталія Степановського зуміла зрівняти рахунок, але переломити хід зустрічі южненцям не вдалося. Гості пропустили ривок суперника в другій половині другої десятихвилинки і пішли у роздягальню у ролі наздоганяючих.
 
Після великої перерви южненці додали в захисті і за третю чверть пропустили лише 11 очок. Успішний відрізок провів Еріанс, який став одним з ініціаторів ривка 9:2 у дебюті десятихвилинки. Був момент, коли український клуб зумів підібратися до суперника на дистанцію у 2 очки, однак друга половина чверті залишилася за господарями, які зуміли відзахищатися, зберігши 6 очок переваги перед заключною чвертю.
 
На жаль, останнє слово в цьому матчі було за косоварами. Хімік продовжував багато втрачати м’яча - тільки 7 втрат у пасиві Колтера - і не зумів стримати Приштину в атаці. Якщо найрезультативнішого в першій половині Дардана Берішу южненці зупинити зуміли, то тут вже додав Лоуренс, який допоміг господарям в атаці на ключовому відрізку гри.
 
У результаті Хімік пропустив ривок суперника в четвертій чверті, який в цьому матчі став визначальним. Повернутися до гри, пропустивши неприпустимі 27 очок за останню чверть, южненці просто не встигли, зазнавши другої поразки на груповому раунді Кубка Європи.
 
Наступний матч
 
Поєдинок 3-го туру Кубку Європи FIBA – домашній –  южненці також проведуть на майданчику Приштини, через відсутність дипломатичних відносин між Україною та Косово. Матч відбудеться 27 жовтня о 18:00.
 
Кубок Європи FIBA. Груповий раунд, Другий тур
«Приштина» (Косово) – «Хімік» (Україна) – 76:63 (23:17 15:12, 11:14, 27:20)
 
«Приштина»: Е. Лоуренс 18 + 8 передач, Беріша 22, Хайрізі 6 + 5 підбирань, Веселі, Шоши 11 + 7 підбирань - старт; Ешо 7 + 2 блок-шота, Азем 2, Г. Ругова 9, Мартін 1
«Хімік»: Колтер 10 + 4 передачі - 7 втрат, Рябчук 4, Павлов 6 + 6 підбирань, Еріенс 15, Петров 13 + 7 підбирань - старт; Лав 3, Мальчевський, Марченко 2, Антипов 4, Сидоров 6.
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Байер повторил невероятный рекорд Ювентуса для топ-5 лиг Европы
Футбол | 16 апреля 2024, 08:39 7
Байер повторил невероятный рекорд Ювентуса для топ-5 лиг Европы

Команда Хаби Алонсо находится на серии из 43 матчей без поражений

Тренер Бенфики объяснил, почему оставил Трубина в запасе
Футбол | 15 апреля 2024, 18:35 7
Тренер Бенфики объяснил, почему оставил Трубина в запасе

Рогер Шмидт решил применить ротацию состава

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ypka
самый слабый клуб еврокубка-походу проиграет все игры