Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
656
0

Сергій МЯКУШКО: «На матч із Ворсклою налаштовані максимально серйозно»

Гравець «Карпат» – про очікування від матчу з полтавчанами

Сергій МЯКУШКО: «На матч із Ворсклою налаштовані максимально серйозно»
ФК Карпаты. Сергей Мякушко

В суботу ввечері на стадіоні «Ворскла» ім. О. Бутовського відбудеться «зелено-біле» дербі, в рамках якого зустрінуться «Ворскла» і «Карпати». Півзахисник львів’ян Сергій Мякушко, розповів про настрій перед поїздкою в Полтаву та очікування від гри проти колишньої команди.

«Ми налаштовані максимально серйозно, – каже півзахисник. – Новий тур – це шанс здобути три пункти. Більшої мотивації просто не існує. У «Ворсклі» в мене залишилося багато хороших знайомих. Це і Артур Загорулько, і Вадим Сапай. Безпосередньо про нашу майбутню гру ми не спілкувалися. Свій приїзд у Полтаву я б не назвав особливим. То був хороший період, але я провів у цьому місті лише півроку. Мені подобається гра «Ворскли» у цьому сезоні. Це хороша команда, яка демонструє якісний футбол. Все це трансформується у результат, який дозволяє полтавській команді знаходитися у переліку кращих команд УПЛ. Вони молодці», – вважає карпатівець.

«Ми мали хорошу нагоду у зв’язку з матчами збірної для того, щоб провести міні-збори. У нас практично не було пауз, ми інтенсивно тренувалися і намагалися виправити всі ті недоліки, які мали місце раніше. Вважаю, що ми плідно попрацювали, повністю розуміємо вимоги тренера і готові якісно провести заключні матчі року».

«Знаю, що «Карпати» презентували новий сайт. Вже встиг оцінити як мобільну так і звичайну версію. Обидві дуже зручні для користування, до того ж, мені сподобався дизайн і наповнення. На попередній сайт я часто заходив і читав новини, зараз є більше можливостей, ще б трохи часу (сміється). Загалом, це дуже позитивний момент, адже стояти на місці не можна, треба розвиватися».

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.