Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
903
2

Як діаспора виступ збірної України оцінила

Українські британці за те, щоб Андрій Шевченко продовжив очолювати збірну України

Як діаспора виступ збірної України оцінила
Facebook

В Англії за виступами збірної України уважно слідкують представники діаспори, які в цілому схвально оцініють те, як команда змінилася під керіництвом Андрія Шевченка.

Анатолій Тарковський, Сток:

- Збірна України намагається грати сучасно. Шевченко тренує так, як тренують тут в Прем'єр-лізі Англії. Проте гравці не всі здатні поки так грати. Я дивився всі ігри команди і бачу, що українські футболісти поки не спроможні підтримувати темп всі 90 хвилин. Вони не мають таких навантажень у внутрішньому чемпіонаті. Тут в Англії боротьба триває весь матч, до того ж грають команди на третій на четвертий день. Вважаю, тренери нашої збірної взяли дуже правильний шлях, і треба орієнтуватися в майбутньому на тих виконавців, які будуть давати 100% роботи на футбольному полі.

Дарина Михайлів, Йорк:

- Ми в Англії завжди дуже палко уболіваємо за нашу команду. Ви не уявляєте, скільки значить для нас футбольна збірна, гра команди це щоразу величезна подія. Мені дуже подобається, що зараз з'явилося так багато інформації про команду в пресі. Ми читаємо весь час інтерв'ю головного тренера, гравців, навіть після поразок ніхто не закривається від уболівальників. Раніше був інформаційний вакуум, а тепер він заповнився. Я бачила, що Шевченко навіть в Англії зустрічався з фанатами, це вперше напевно за весь час, що на нас конкретно звернули увагу. Дуже прикро, що ми не пройшли до плей-офф, проте ми сприймаємо це так: і перемоги і поразки команди, то наші спільні з нею справи. Зараз ми разом програли проте значить, що наступний раз разом переможемо.

Іван Кошеланик, Лондон:

- Ми дуже підтримуємо збірну. Я стежу за командою давно, шкода, немає можливості побувати на матчах. Однак ми дивимося трансляції. Я вважаю, що зараз час змін. Я був задоволений призначенням Шевченка. Тому, що він одразу сказав: ми будемо міняти гру і робити на перспективу. Це правильне рішення. Український футбол слабкий, він у світі не зарекомендований так уже сильно. І нам треба створити підґрунтя для прогресу, як це колись створив Лобановський в СРСР. Тоді теж варилися у своєму казані, а потрібні були зміні. І зараз так само. Я бачу, що команда грає нарешті в інший футбол, і це дивно, що за такий короткий час так відчутно помінявся малюнок гри. Вона поки недосконала, однак це не примітивні дії, в цьому є система. В останній вирішальній грі ми поступилися Хорватії, проте цей чемпіонат світу нам все одно не приніс би радості. Треба робити висновки і йти далі. Я чекаю, що те, що зараз розпочав робити у команді Андрій Шевченко, отримає продовження. Не хотілося би повертатися назад до того футболу, який був у нас на Євро у Франції.

Юрий Штемберг
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами
Теннис | 29 марта 2024, 02:59 2
Сенсационный вылет Алькараса. Определены полуфиналисты Мастерса в Майами

Карлос неожиданно проиграл Григору Димитрову, Александр Зверев выбил Фабиана Марожана

Источник: Баранка сегодня покинет УАФ
Футбол | 29 марта 2024, 11:38 8
Источник: Баранка сегодня покинет УАФ

Контракт с итальянцем истекает и не будет продлен

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tabinjoli999com.ua
Люди Вы пишете всегда что тренер такой сякой, если у вас в силах и есть возможность поменяйте тренера или его снять !! А если нету такой возможности не пишите бред!! пожелайте команде и тренеру только побед!! Всем дается шанс. вот и увидим в ЧЕ как будет тренировать! !Надеемся на 1 место только!! пока только у нас Блохин О В этого достиг !! из более менее молодых шо було на той час!! И Диаспори велика Подяка!!
Анатолий Чорнобук
Хай тренує збірну діаспори, і не треба в Україні жити, хата на місці, заробив!