Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 12 октября 2017, 15:30
648
2

Роман МОНАРЬОВ: «Плануємо поповнювати очковий запас»

Головний тренер «Зірки» - про матч з «Карпатами»

| Обновлено 12 октября 2017, 15:30
648
2
Роман МОНАРЬОВ: «Плануємо поповнювати очковий запас»
ФК Карпаты

У неділю в Кропивницькому «Карпати» розпочнуть друге коло. Суперником «зелено-білих» стане місцева «Зірка». У матчі першого туру львів’яни володіли перевагою, однак змушені були вдовольнитися лише нічиєю. Напередодні другої зустрічі команд у сезоні головний тренер «Зірки» Роман Монарьов розповів про підготовку до протистояння з «левами».

– Романе Геннадійовичу, яким чином ви заповнили паузу в календарі, яка була зумовлена матчами збірної?
– Футболісти отримали чотири вихідних дні. Ми провели короткий мікроцикл перед контрольною грою з дублюючим складом, яка відбулася минулої неділі.

– Кілька гравців «Зірки» отримали виклики у збірні України: Дришлюк – у U-19, Прядун і Маткобожик – у «молодіжку». В якому стані вони повернулися у розташування клубу?
– Дришлюк ще не повернувся, але найближчим часом має прибути в Кропивницький. Щодо гравців з U-21, то вони вже приєдналися до нас і навіть взяли участь у тренуванні. Настрій у хлопців хороший – виклик до збірної будь-якого віку додає позитивних емоцій.

– У міжсезоння і вже по ходу чемпіонату «Зірка» поповнилася багатьма новачками, зокрема Ель Амдауі, Геджом, Пепе. Чи повністю адаптувалися вони не лише до українського футболу, а й до життя у новій країні?
– Всі французькі легіонери, який приєдналися до нас влітку, вже адаптувалися. Процес адаптації завершився і розпочалася нова стадія – триває робота щодо підвищення рівня їхньої майстерності. Крім того, хочемо реалізувати їхній потенціал. А він у них серйозний. Хлопці можуть вийти на новий рівень і тим самим допомогти «Зірці» досягнути хороших результатів.

– Ваша команда не перемагає у чотирьох останніх поєдинках. Це тисне на вас?
– Результат – завжди важливий момент. Ми не ставимо цілі досягати лише результату, або демонструвати лише яскравий футбол. Ми хочемо поєднати ці два аспекти: і результат, і видовищність. У Прем’єр-лізі це дуже важливо. Плануємо найближчим часом поповнювати очковий запас.

– Зустріч «Зірки» і «Карпат» – це протистояння сусідів у турнірній таблиці, яких розділяє лише одне очко.
– Це той випадок, коли ми не будемо заглядати в таблицю. Ми в принципі цього не робимо. Будь-який наступний матч розглядаємо, як шанс здобути перемогу. Тому це не залежить від імені суперника. Ми завжди налаштовуємося на перемогу.

– Як ви оцінюєте «Карпати» у цьому сезоні?
– На сильних чи слабких сторонах команди зупинятися не буду. Взагалі варто підкреслити, що зараз немає слабких чи сильних команд в УПЛ, за виключенням грандів «Шахтаря» і «Динамо». Решта – приблизно рівні. Хтось трохи краще виглядає: то «Ворскла», то «Зоря» видає хороший відрізок. А загалом всі більш-менш рівні. Все залежить від того, хто краще підготується, налаштується і виконає план на гру, той і переможе. Дрібниці вирішують підсумок матчу. У нас з різницею в 2-3 голи зовсім мало поєдинків завершується. В основному – це лише один гол переваги. Це говорить про рівність суперників. Ні ми, ні «Карпати» попереду не матимемо легких опонентів. На перший план виходять рівень підготовки і дисципліна.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей
Футбол | 19 апреля 2024, 06:45 172
Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей

Горняки могут попасть напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

«Такое повториться не должно». Пушич оценил победу Шахтера в матче УПЛ
Футбол | 19 апреля 2024, 18:28 107
«Такое повториться не должно». Пушич оценил победу Шахтера в матче УПЛ

Наставник недоволен тем, что команда пропустила в большинстве

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
perspektivny5
Одесса Зирка и Сталь разыграют вылет,если конечно никто не снимется до весны