Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Борьба
| Обновлено 18 июня 2023, 02:43
1105
0

Андрій Яценко завоював бронзу чемпіонату світу з боротьби

Українець став третім у вазі 57 кг

| Обновлено 18 июня 2023, 02:43
1105
0
Андрій Яценко завоював бронзу чемпіонату світу з боротьби
ukrwrestling.com

Андрій Яценко завоював бронзову нагороду чемпіонату світу у вазі 57 кг

Тривалий час легка вага в українських вільників вважалася проблемною. Але з появою Андрія Яценко ситуація кардинально змінилася і молодий борець впевнено йшов до трійки найсильніших борців планети. Нарешті сьогодні Андрій зміг продемонструвати свій потенціал не лише Європі (минулого року Яценко став віце-чемпіоном Європи серед дорослих, а цього року навесні взяв бронзу U23).

Стартувавши з кваліфікації Андрій стартував не дуже вдало, і поступився з невеликим розривом (5:2) американцю Томасу Гілману. Але отримавши шанс на втіху Андрій показав неймовірну боротьбу та жагу до перемоги.

В першій втішній сутичці Яценко з рахунком 6:4 переміг іранського борця, володаря Кубку світу та бронзу Азіатського чемпіонату. А вже в другій втішній сутичці Андрій показав справжній клас, завершивши зустріч з бронзовим призером Ісламських Ігор Сафоровим з Узбекистану - достроково з рахунком 12:2.

У бронзовому фіналі на Андрія чекав дуже непростий суперник. Йонг Хак-Джін з Північної Кореї має титул чемпіона Азіатських Ігор,на його рахунку срібло Азіатського чемпіонату і дві золотих медалі чемпіонатів світу серед військовослужбовців. В першу хвилину супротивник встиг завоювати два бали, але Андрій Яценко більше не дав йому жодного шансу і знову ж таки достроково закінчив сутичку з перевагою в 10 балів. Результат 12:2 на користь України!

Источник Sport.ua
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.