Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Автоспорт
| Обновлено 11 ноября 2021, 18:36
994
0

Успіх картингового формату Майстер 32+

Дебютний сезон чемпіонату ветеранів картингу 2017 видався надзвичайно вдалим

| Обновлено 11 ноября 2021, 18:36
994
0
Успіх картингового формату Майстер 32+

Недільні фінальні гонки пілотів класу Майстер очікувано видалися напруженими, несподіваними та цікавими. До, здавалось би безумовних фаворитів суботнього дня – Сергія Осінного, Сергія Подтергера та Ігора Ткачука, в неділю все частіше під’їжджають Лякса Андрій, Трайнов Сергій та Сергій Забєлін. Як завжди, наполегливо гонки проводить Олександр Іванов, і як він сам зізнається, якби йому вистачало наснаги втримувати високий темп перших кіл дистанції до самого фіналу гонки, то він точно би приймав участь у боротьбі за перемогу. Стабільно гарні старти та гарний час показує Валерій Мороз, і в одному з фіналів фінішує третім, і якби не схід в суботу та зламане кермо ! в одній з недільних гонок, то підсумкове місце було б на порядок вищим. Забєлін Сергій демонструє дуже стабільне пілотування та в трьох фіналах заїжджає четвертим, таке ж місце і займає за підсумками всього етапу. Трайнов Сергій та Андрій Лякса привносять різноманіття в насичену боротьбу між пілотами за кожну позицію і займають у підсумку п’яте та шосте місця. Скрябін Ростислав через схід в одному з фіналів займає восьме підсумкове місце. Каневський Дмитро та Пономарчук Віктор у підсумку стають дев’ятим та десятим відповідно.

Безумовно, клас Майстер 32+ став прикрасою всього Чемпіонату Дніпропетровщини. По його завершенню, очевидно виграшною стала ідея проведення гонок серед “важковаговиків” у всіх сенсах цього слова. Із самого початку гонки видавалися надзвичайно цікавими, а під завершення сезону вони ставали все більш зрілими, в тому числі і через стрімко зростаючий рівень новачків класу, які вже показують стабільне пілотування та гарні часи на колі. Все менше ми мали “завалів”, якими був насичений майже кожний старт на початку сезону. Оглядаючись назад, можна також згадати чудові виступи – майстер-класи на окремих етапах Данііла Чупініна, Михайла Курлова та Олександра Бабенко. Що там казати, це клас, в якому виступають легендарні особистості Українського картингу та автоспорту – Сергій Подтергер, та Павло Гонтовий. Це також, один з небагатьох класів, в якому в одній гонці збиралося більше 20-ти пілотів. А умова обміну позиціями в зворотній послідовності на наступну гонку по відношенню до попередньої, попала точно в ціль забезпечення видовищності та непередбачуваності кожної окремої гонки.

Звичайно, в першу чергу давайте привітаємо переможця – Сергія Осінного з заслуженим першим місцем та званням Чемпіона Дніпропетровщини 2017 року, в точно не самому простому картинговому змаганні. Майстерність, стабільність та інженерний талант завжди дають результат. Вітаємо переможця та його команду OSA Kart Racing, м.Кам’янське!

Друге місце за підсумками Чемпіонату у Ігора Ткачука (ПРОМАРМАТУРА, м.Дніпро), і третій – Сергій Подтергер, (ДЮСШ Автомобіліст, м.Київ).

Окремо маємо відмітити та подякувати організаторам Чемпіонату за їх зусилля та надзвичайно високий рівень у підготовці змагань та картодрому Dnipro Kart, який став другою домівкою для пілотів та команд. Чергова нова конфігурація траси, випробувана минулими вихідними, також дуже сподобалася пілотам, як і всі попередні варіації.

     Dnipro Kart – ти найкращий!

Організований на фінальному етапі фуршет також дуже сподобався всім присутнім своєю щедрістю та спонтанно організованою, але від того не менше яскравою танцювальною програмою. Хто в темі, той зрозуміє).

     Чемпіонат Дніпропетровщини – з почином та продовження яскравого успішного розвитку!!!

Николай Гой
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 07:20 4
Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами

В борьбе за титул во Флориде осталась одна американка

Матвей и его команда. Что нужно знать о сборной Украины, вышедшей на Евро
Футбол | 28 марта 2024, 13:58 4
Матвей и его команда. Что нужно знать о сборной Украины, вышедшей на Евро

Блогер Sport.ua Сергей Тищенко рассказывает о сборной Украины U-19

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.