Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Борьба
|
2451
3

Юлія Ткач - віце-чемпіонка світу!

Українка програла фінал борчині з Монголії

Юлія Ткач - віце-чемпіонка світу!
ukrwrestling.com

Юлія Ткач завоювала срібло чемпіонату світу!

Юлія Ткач безумовно від самого початку була однією з головних фавориток цьогорічного чемпіонату світу. Вона вже здобула свого часу золото цих змагань і цього разу впевнено йшла до фіналу.

В першій сутичці Юлія безапеляційно (10:0) здолала ізраїльську борчиню Ілону Кратіш - триразову срібну призерку чемпіонатів Європи.

Чемпіонка Європейських Ігор та бронзова призерка чемпіонату світу 2014 року росіянка Валерія Лазінська також не змогла встояти під натиском Юлії - 5:0.

Боротьба за вихід до фіналу була напруженою. Суперниця - дворазова чемпіонка Середземноморських Ігор та багаторазова призерка чемпіонатів Європи Сахін Хафізе з Туреччини, також була налаштована серйозно і навіть змогла завоювати 5 балів, але Юля знову виявилася сильнішою і перемогла здобувши 13 балів!

У фіналі Юля зустрілась з молодою, але дуже амбітною монгольською борчинею - Оркхон Пуревдорджі. Яка цього року перемогла на всіх міжнародних турнірах, в яких приймала участь. На жаль Юлії не вистачило зовсім трішки до золота, але вона дала гідний бій і стала віце-чемпіонкою.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
ding01
Мужики классики все пролетели, хотя бы кто то!)) молодец!
Nick Savran
Умничка, хотелось золота конечно, очень неплохо соревновалась, но серебро тоже хорошо
maxxxkiev2009
Молодец))))) очень приятно видеть что не смотря на войну с агрессором и недостаточным финансирование наши ребята умеют и могут представлять свою страну на подобных соревнованиях вперед и удачи мы за вас болеем