Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

WTA
| Обновлено 12 августа 2017, 09:13
5326
10

Торонто. Матч Свитолина - Мугуруса не был доигран из-за дождя

Первую партию украинка проиграла 4:6

| Обновлено 12 августа 2017, 09:13
5326
10
Торонто. Матч Свитолина - Мугуруса не был доигран из-за дождя
Getty Images

Четвертьфинальный поединок турнира WTA в Торонто между Элиной Свитолиной и Гарбинье Мугурусой будет доигран в субботу.

Поединок начался в пятницу, но соперницы сыграли только один сет, после чего вмешался дождь. Первая партия осталась за испанской теннисисткой – 6:4.

Возобновление матча запланировано на 18:00 по киевскому времени.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 17
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

Агент Малиновского: «Ребров – лучший тренер Украины»
Футбол | 28 марта 2024, 16:55 3
Агент Малиновского: «Ребров – лучший тренер Украины»

Сергей Серебренников – о сборной Украины

Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vit-2
Через різницю в часі складно дивитися ігри Еліни на американському континенті. Матч із старшою з сестер дивився в запису, а з іспанкую онлайн.
Перемога над Вільямс звичайно ж приємна, хоч і не варто занадто переоцінювати її значення. Вінус, чи то через свій поважний вік, чи то через брак мотивації, принаймі в поточному році свої найкращі результати демонструє виключно на мейджорах: 2 фінали в Австралії і Вімблдону. Інших досягнень на менш значимих турнірах у 2017 році в В. Вільямс немає. Тому не дивно, що вона зараз лише поступово набирає форму під US Open. Показовим був 2-ий гейм першого сету на подачі Еліни, в якому українка подала цілих 4 ейси - американка банально ще не біжить, як у цьому геймі, так і загалом у матчі. Погоджуюсь із тими хто писав, підсумковий рахунок гри 6-2 6-1 не в повній мірі демонтрує напругу в грі - все було не аж так просто, як може здатися.
А от наступні потенційні по сітці суперниці (Мугуруса, Халеп) це вже реально справжнє випробування для Еліни, бо вони, як і українка, на відміну від 37 річної американки, повні сил молоді топ-тенісистки, які готові битися за перемогу на всіх турнірах, у яких приймають участь. Із Мугурузою Еліна стартувала досить упевнено: без проблем узяла свою подачу, але після 3-х невикористаних брейкпойнтів у другому геймі, важко це пережила і, як і з нещодавно з Остапенко, за рахунку 1-1 фактично без боротьби програла свою подачу. Надзусиллями українка зробила брейк у 6-му геймі, зробивши рахунок 3-3, але потім незрозумілий провал у грі Еліни - 2 поспіль гейми програні під нуль і одразу 3-5. Українка взяла свою подачу, після чого іспанка подавала на сет. Світоліна начебто й боролась - 0-15, 30-30, але традиційний програш після виходу Еліни до сітки і пара віннерсів у цей відповідальний момент від Мугурузи і іспанка таки виграла перший сет 6-4.
Загалом гра обох суперниць була досить рівною, обидві грали дуже обережно, не надто загострюючи гру, частенько обмінювались ..надцятьма ударами під задню лінію, але Еліна мала проблеми з першою подачею, і коли повертала м'яч коротко, тоді іспанка виходила ближче до сітки і одразу ж небезпечно атакувала, частенько виграючи розиграші.
Пауза через дощ, мабуть, усе таки на руку іспанки, бо це, повторюсь, була рівна гра, а не гра в одні ворота, тому Еліна мала усі шанси на виграш другого сету. Все таки українка справжній боєць, тому віримо що вона зможе надолужити своє все сьогодні під час догравання матчу.
П.С. А тим часом Вознякі, яка вже вийшла в півфінал турніру в Торонто, в онлайн рейтингу WTA посунула українку з 5-ої на 6-ту сходинку. Нижче 6-го місця за підсумками поточного турніру українка не опуститься, а в разі своєї перемоги в Торонто Світоліна підніметься на найвищу в своїй кар'єрі 4-у сходинку рейтингу.
Побажання подальших вагомих успіхів нашій зірочці в хардовому сезоні!
deN_92
надіємся, що пауза піде на користь Еліні...
qukazen
УРА!!!!
Браво, Еліна. Ти справжній боєць . Гудбай Мугуруса!
Станислав Матусевич
Если Элина будет продолжать играть в настолько же защитный теннис, как ночью, в решающий сет ей игру перевести не удастся. Надо больше атаковать, поскольку испанка не любит защищаться.