Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Мотоспорт
| Обновлено 12 августа 2017, 13:13
2278
1

Спідвей. 24 серпня Рівне прийматиме міжнародний турнір

Після майже 2-місячної перерви великий спідвей повертається до Рівного

| Обновлено 12 августа 2017, 13:13
2278
1
Спідвей. 24 серпня Рівне прийматиме міжнародний турнір
Getty Images
Гонщики з Польщі, Данії, Чехії, Латвії, Болгарії та України святкуватимуть найголовніше державне свято разом з рівнянами на стадіоні з технічних видів спорту "Мототрек".
 
Турнір проходитиме за сіткою для 12 гонщиків та 2-х резервних. За підсумками основної сітки заїздів буде визначено 8 найкращих гонщиків, які стартуватимуть у 2-х півфіналах, з яких до фінального заїзду вийдуть по два переможці. У Великому Фіналі будуть визначені призери турінру.

 
Участь у змаганнях підтвердили Онджей СМЕТАНА (Чехія), Якуб БУКХЕЙВ (Данія) та Оскар БОБЕР (Польща). Перемовини щодо участі у змаганнях ведуться з Міленом МАНЄВИМ (Болгарія), Факундо АЛБІНИМ (Аргентина), Марселем КАЙЗЕРОМ (Польща, Міколаєм ЦУРИЛО (Польща), Дамьяном АДАМЧИКОМ (Польща), Станіславом БУЖЕЮ (Польща), Давідом КУЦЯПОЮ (Польща).На жаль від попередніх домовленостей щодо стартів у Рівному довелося відмовитись одному з лідерів особистого чемпіонату світу серед юніорів 2017 латвійцю Євгенію КОСТИГОВУ. Втім, тривають переговори з колегами Євгенія з "Локомотиву" (Даугавпілс).
 
Серед претендентів захищати честь України розглядаються рівняни Станіслав МЕЛЬНИЧУК, Віталій ЛИСАК, Марко ЛЕВІШИН та Максим РОСОЩУК, а також червоноградці Андрій КОБРІН та Дмитро МОСТОВИК. Ведуться перемовини щодо участі у змаганнях з Віктором ТРОФІМОВИМ та багаторазовим призером чемпіонатів Європи, найкращим гонщиком України XXI ст. Андрієм КАРПОВИМ.
 
Відкриватиме турнір міський голова Рівного Володимир ХОМКО. Під час презентації будуть вручені подарунки гонщикам - ветеранам непереможного "СИГНАЛУ", - клубу, який під керівництвом Григорія ХЛИНОВСЬКОГО здобув три титула чемпіона СРСР в командному заліку у 1985-87 рр.
 
Перед початком турніру відбудуться показові виступи юних вихованців дитячо-юнацької секції спідвею ім. Віктора Чайки при КЗ "РМСТК", а перед півфіналами також старти на мотоциклах з об'ємом двигуна 250 см3, придбаних за сприяння Рівненської ОДА та голови РОДА Олексія МУЛЯРЕНКО. Нагадаємо, що вперше в історії українського спідвею рівненський гонщик отримав право стартів у чемпіонаті світу в цьому класі мотоциклів, який відбудеться 26-31 серпня на стадіоні "Маркета" (Прага, Чехія).

Рівне. Мототрек . 24 серпня
Міжнародний турнір до дня Незалежності України
Початок о17:00

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Скандал в НБА. Игрок Филадельфии в лицо оскорбил каждого арбитра
Баскетбол | 28 марта 2024, 09:35 0
ВИДЕО. Скандал в НБА. Игрок Филадельфии в лицо оскорбил каждого арбитра

Арбитры не зафиксировали фол на Келли Убре за доли секунды до финальной сирены

Хавбек Исландии назвал украинского игрока, который его больше всего поразил
Футбол | 27 марта 2024, 13:24 0
Хавбек Исландии назвал украинского игрока, который его больше всего поразил

Йон Дагур Торстейнссон отметил игру Андрея Лунина

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Iversen13
Смеетесь? Выставить фото зимнего спидвея. Не позорьтесь