Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1447
0

Євробаскет U-18. Україна зберегла місце у Дивізіоні А

Команда Олександра Ворони впевнено перемогла збірну Латвії на континентальній першості

Євробаскет U-18. Україна зберегла місце у Дивізіоні А
ФБУ

Збірна України провела майже ідеальну першу чверть. Команда Ворони продемонструвала відмінні кидкові показники, впевнено виграла щит, причому чужий і свій, допустивши за чверть лише одну втрату. Така гра дозволила українській команді, в складі якої в дебюті виділявся Козак, набрати за чверть 27 очок і виграти її з 9-очковою перевагою.

Друга чверть команді Ворони вдалася ще більше. Наші хлопці не зменшили обертів в атаці, при цьому додали в захисті, пропустивши за 10-хвилинку лише 9 очок. Кращий ігровий відрізок на турнірі провів захисник Мойсей Кім, який за чверть набрав 15 очок (17 за половину), встигнувши при цьому записати до активу 5 підбирань і 3 перехоплення. Збірна України грала на порядок якісніше опонентів за всіма ігровима компонентама і розгромила латвійців в першій половині - 53:27.

У третій чверті латвійцям вдалося трохи скоротити відставання в першу чергу завдяки пресингу в захисті, яким підопічні Хельманіса спровокували кілька втрат в української команди. Результативність команди Ворони в третій чверті знизилася, чим скористався суперник який навпаки додав в атаці, відігравши 9 очок перед заключною десятихвилинкою.

Однак на більше латвійців не вистачило. Збірна України вчасно заспокоїлася, налагодила захист і стабілізувала гру у вирішальній десятихвилинці. Переваги, яку наша команда отримала ще по ходу першої половини матчу, збірній України вистачило для того, щоб спокійно довести матч до перемоги з більш ніж комфортною перевагою. Команда Олександра Ворони здобула свою першу перемогу на Євробаскеті-2017, здолавши команду Латвії з рахунком 78:60, і зберегла прописку в Дивізіоні А на наступний сезон.

Юніорський ЄвроБаскет-2017. Турнір за 9-16 місця

Україна U-18 - Латвія U-18 78:60 (27:18, 26: 9, 10:19 15:14)

Україна U-18: Кім 23 + 10 підбирань + 4 перехоплення, Санон 13 + 9 підбирань + 6 перехоплень + 4 втрати, Козак 13 + 5 передач + 4 втрати, Грицак 5 + 5 підбирань + 4 передачі + 4 блок-шота + 2 перехоплення, Коваль 4 - старт, Войналович 10 + 6 підбирань + 2 блок-шота, Чмиренко 5, Дейна 3, Клевзуник 2, Бачурін 0

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Днепр уничтожил Галичину и вышел в полуфинал плей-офф Суперлиги
Баскетбол | 28 марта 2024, 20:06 0
Днепр уничтожил Галичину и вышел в полуфинал плей-офф Суперлиги

Состоялся матч плей-офф чемпионата Украины по баскетболу

Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем
Футбол | 28 марта 2024, 14:52 2
Хацкевич рассказал, были ли у Яремчука проблемы с режимом и алкоголем

Бывший главный тренер «Динамо» считает Романа самым профессиональным футболистом

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.