Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Легкая атлетика
| Обновлено 03 августа 2017, 11:02
1536
2

Ольга ЗЕМЛЯК: «Федерація не має права відстороняти спортсмена»

Відсторонена через підозру у вживанні допінгу українка вважає, що її може відстороняти тільки IAAF

| Обновлено 03 августа 2017, 11:02
1536
2
Ольга ЗЕМЛЯК: «Федерація не має права відстороняти спортсмена»
Getty Images. Ольга Земляк
Звинувачена у вживанні допінгу українка Ольга Земляк вважає, що Виконком Федерації легкої атлетики України не мав права відстороняти її від чемпіонату світу в Лондоні.
 
«Я прошу надати якісь офіційні підтверджуючі документи. Адже Федерація не має права відстороняти спортсмена, - пояснює Ольга. – Це має право робити тільки IAAF (Міжнародна асоціація легкоатлетичних федерацій).
 
Це робота, пройдена мною та моїм тренером, починаючи з 2011 року, коли я вийшла на хороший рівень і весь час виступала за збірну України та приносила медалі.
 
А потім вони питають – чому спортсмени переходять в інші країни? Тому що Федерація робить все для цього – щоб ми її кидали. Ніде немає такого «безпрєдєла», як у легкій атлетиці», - сказала Земляк.
 
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українських легкоатлеток Олесю Повх і Ольгу Земляк відсторонили від чемпіонату світу через підозру у вживанні допінгу.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alex8-48
Остаётся только согласиться со словами Ольги-"А потім вони питають – чому спортсмени переходять в інші країни? Тому що Федерація робить все для цього – щоб ми її кидали".
Для спортивных чиновников человек не существует,главное удержаться на теплом местечке и вовремя облизать зад тем,от кого оно зависит.
Россия боролась за каждого своего легкоатлета,которого явно уличили в применении допинга и дисквалифицировала IAAF,а здесь только заподозрили на местном уровне и безапелляционно перечеркнули многолетний труд спортсменов и их тренеров.
Так и хочется выразиться словами киногероя -"Волки позорные!"