Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
11552
26

Комітет арбітрів ФФУ: Тайсона потрібно було карати червоною карткою

Арбітри розібрали спірні питання минулого туру УПЛ

Комітет арбітрів ФФУ: Тайсона потрібно було карати червоною карткою

Комітет арбітрів ФФУ під час проведення літніх зборів арбітрів та асистентів арбітрів «Прем’єр-ліги» анонсував новину стосовно можливості у деяких випадках публікації на власному сайті офіційної оцінки певних епізодів (як позитивних, так і негативних), що відбуваються у матчах вищого дивізіону України. Керуючись принципами прозорості та відкритості, Комітет арбітрів ФФУ розпочинає пілотний проект «Post Scriptum» публікацією інформації стосовно епізодів, які мали місце у матчах 3-ого туру чемпіонату «Прем’єр-ліги».

3-й тур, 30.07.2017, «Маріуполь» - «Чорноморець»

32 хв. Правильне рішення із призначенням 11-метрового удару. Нападник команди господарів перебільшує контакт, але контакт був і потім нападника було звалено на газон - в нього не було можливості продовжувати рухатись до воріт.

3-й тур, 30.07.2017, «Олександрія» - «Зоря»

47 хв. Правильне рішення із призначенням 11-метрового удару. Гравець захисту господарів намагається зіграти в м’яч у дуже небезпечний спосіб, піднімаючи ногу на рівень обличчя суперника і зриваючи можливість його просування до воріт. Жовта Картка (ЖК) дана правильно тому, що контроль м’яча відсутній, а гравець захисту намагається зіграти в м’яч − це не є випадком Зриву Очевидної Гольової Можливості (ЗОГМ).

3-й тур, 30.07.2017, «Олімпік» - «Верес»

36 хв. Гру було продовжено правильно. Гра рукою у виконанні гравця гостей є ненавмисною, тому що рука знаходиться у природному положенні перед тілом. В цьому випадку не слід призначати 11-метровий удар.

47 хв. Правильне рішення із призначенням Штрафного Удару (ШУ) та винесенням ЖК гравцю команди господарів за поштовх, який призвів до падіння на газон нападника команди гостей. У цьому випадку не можна говорити про випадок із ЗОГМ − йдеться лише про перспективну атаку, що розвивалась по лівому фланзі поля.

69 хв. Правильне рішення із призначенням лише ШУ тому, що це не є ситуацією із ЗОГМ. З боку нападника контроль над м’ячем відсутній, а порушення було скоєно лише з метою зірвати перспективну атаку за межами штрафної площі.

89 хв. Правильне рішення із призначенням 11-метрового удару тому, що гравець захисту команди господарів грає у необережний спосіб, падаючи на нападника. У цьому випадку не вистачає ЖК тому, що відбувся зрив перспективної атаки, а не ситуація із ЗОГМ.

3-й тур, 29.07.2017, «Динамо» - «Карпати»

82 хв. Правильна оцінка контакту м’яча із рукою, що відбувся у штрафній площі господарів. Порушення не було тому, що це не було навмисним використанням руки. М’яч випадково влучає в руку після рикошету від ніг. Гру було продовжено правильно.

3-й тур, 29.07.2017, «Сталь» - «Шахтар»

51 хв. ЖК гравцю №7 команди гостей була дана неправильно тому, що ці дії слід вважати навмисною агресивною поведінкою, оскільки реакція на дії суперника відбувалась у вигляді навмисного завдання удару рукою в обличчя останньому. Ці дії були скоєні після свистка арбітра, який повинен був показати гравцю №7 команди гостей Червону Картку (ЧК).

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 18
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина
Футбол | 18 апреля 2024, 18:58 0
«Твой момент, брат». Звездный игрок Реала расхвалил Лунина

Джуд Беллингем отметил феноменальную игру украинского вратаря

Комментарии 26
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Віталій Стародубець
Я не понял, Тайсону впаяют дисквал или только пожурили пальчиком арбитра?
M-E-S-S-E-R
"потрібно було" ! Але приймати відповідальні рішення проти таких команд як ШД чи ДК арбітри бояться... а їх ще й не карають за помилки, просто демагогією займаються!
said_said
Ждем решение о дисквалификации Тайсона? Как в нормальных футбольных странах.
Aleksey Nedogibchenko
Вот скажите мне, чем отличается бокс Мораеса от бокса Тайсона? практически не чем. Ждём вердикта. если ему не впаяют дисквал, хотя-бы на 2 матча, то всё понятно, кто кому помагает, как тявкают привеличайший футбол с Денисовым. А потом они делают сюжеты на пол программы, про матч Динамо-Черноморец.
Евгений Нескажу
А дрысню хорватскую за удар Кузыка в пах, нужно вообще пожизненно дисквалифицировать! Но могу поспорить, что дрысни ничего не будет. Игрока Динамо матчей на 10 дисквы впаяли, а дрысню отмажут!
Elblanko
А я всьо чекаю коментар тренера команди, проти якої постійно судять. І чому немає роз'яснення по срні і поведінки тренерів шахти???? Чи, то нормально, так себе вести??? Альо!!!
mtitan72
---Дисквалификация должна быть Тайсона на 3 матча-железно.По Срне думаю 1 матч заслужил.Данное наказание должно произойти исходя из того,что бы не было последующих непонятных дисквалификаций.Сезон еще только начался и данные эпизоды будут нести такой характер. И урок на будущее для всех.
---Дисквалификация должна быть,что бы не упрекали ни Ярмоленко,ни Кучером,не Срной.
---Но вот удивляет один момент-когда произошла потасовка в матче Шахтер-Динамо многие начали защищать Ярмоленко,что он не виноват,что Степаненко спровоцировал и т.д.Сколько было адвокатов.
---Но посмотреть тот эпизод и где была больше грубость наверное не стоит уж и говорить.Только вот наказание то может быть одинаковое.
---Но вспомнить тот матч(правда не хочется),но нужно.Степаненко допустим спровоцировал,но какое право имел Рыбалка толкать и протягивать руки к Степаненко,а потом и Вида.В последствии Ярмоленко на том фоне еще грубей и жестоко поступил,что отодвинуло тех двоих на задний план.
---Не было бы того толчка зазнавшемуся Рыбалки и не было бы наверное впоследствии эпизода.А то как в драке одного бьют и я я его ударю.Понятно и кучеру нужно было вынести "жестокое" наказание.
---Вот сейчас получается бумеранг.
---Что бы не было кривотолков нужна справедливая дисквалификация.Как раз есть шанс Бутко поиграть и Тайсону найдется.Ждем решений.
stopor2016
А Сруну шо , не заметили ? Надось браться за лупу ...
vladiv1
Умиляют споры на тему был контакт или не был. Алё, судьи, футбол - контактная игра. Касаться можно! Сбивать нельзя, держать нельзя, блокировать нельзя.
Владимир Копяк
Давно пора применять санкции к игрокам, которые артистично и очень убедительно для зрителей и арбитра ( неужели театральные курсы посещали) изображают нокдауны и нокауты при контакте с соперником. Многие повторы показывают, что подавляющее большинство таких эпизодов - симуляция чистой воды. И многие арбитры ведутся на это, принимая, иногда, судьбоносные решения.
alekos59
А что насчет португеза ??? Может хватит ему граблями махать !!!
Владимир Копяк
По матчу Александрия-Заря, 47 минута... Нас снова держат за дураков. Защитник высоко поднятой ногой на уровне головы нападающего пытается сыграть в мяч, не достает, но и не касается ногой головы нападающего!!! Нет контакта! Согласно Правил игры в футбол, такое действие называется ОПАСНАЯ ИГРА и наказывается СВОБОДНЫМ УДАРОМ!!!!! Но не 11-ти метровым! Очнитесь, спецы арбитража...
Михайло Юнчик
Більших хамів і грубіянів як ШД я ще не бачив . Що до Срни я вже писав раніше .
rys83lan
любое касание руки в штрафной - это ПЕНАЛЬТИ. не рассказывайте. в ворота Динамо пенальти судья естественно не заметил!!!