Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4488
14

Карпати підписали уругвайського форварда Рібаса

Сторони уклали 2-річний контракт

Карпати підписали уругвайського форварда Рібаса
ФК Карпаты. Себастьян Рибас

Львівські «Карпати» уклали 2-річний контракт із нападником Себастьяном Рібасом. Досвідчений уругвайський футболіст відомий своїми виступами за низку провідних європейських клубів. Гратиме новоспечений карпатівець під 45-им номером.

Народився Себастьян 11 березня 1988 року у столиці Уругваю – Монтевідео. Має також італійське громадянство, його мати родом з Палермо. Початок ігрової кар’єри Рібаса пройшов у рідному клубі «Хувентуд» та італійському «Інтернаціонале».

Скоро Себастьян привернув увагу французького «Діжону». У 2008-му році Рібас підписав угоду з «орлами», де провів три успішні сезони. У Франції Себастьян був одним із головних форвардів команди. За «червоно-чорних» футболіст зіграв понад сто поєдинків та забив більше 50-ти м’ячів.

Також виступав за «Монако», «Спортінг» і «Страсбург».

Два попередні роки провів на батьківщині, виступаючи за уругвайський «Фенікс» та «Рівер Плейт». Останнім клубом Рібаса був мексиканський «Венадос».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
zhyr
на сторінці ФФУ КДК нічого про бан не бачу
M-E-S-S-E-R
А взагалі, поки на чолі клубу маразматик-Димінський і фізрук Дячук-ставицький нічого хорошого не варто чекати!
M-E-S-S-E-R
Навіщо підписувати гравця, якщо не можна його заявити? ... Димінський у всій красі, - через рік цей самий нікому невідомий Рібас подасть черговий позов проти Карпат - і будуть чергові санкціїї.
M-E-S-S-E-R
На превеликий жаль, рагульський менеджмент Карпат все робить через ср@ку! ... Тому, "підписання нових гравців" - не є аргументом! риг-Димінський керується рішенням суду загальної юрисдикції (хоча і ФФУ і ФІФА це забороняє)... Карпати "заявляють" і Карпати "заявили" - це дві дуже великі різниці!!!
Ось, почитай наніч:
https://sector.depo.ua/ukr/ukraine/karpati-otrimali-transferniy-ban-i-pozba
vleni-6-ochok-20170613588170
http://gazeta.lviv.ua/2017/06/15/karpati-otrimali-transfernij-ban-pozbulisy
a-shesti-ochok/
http://www.champion.com.ua/football/2017/06/14/688639/
...
M-E-S-S-E-R
dudigo78,
http://football.sport.ua/news/349221
"5 июля Карпаты отправили заявку на новый сезон, однако УПЛ не стала регистрировать новых игроков клуба, не называя причины. Еще в середине мая КДК ФФУ приняло решение о бессрочном трансферном бане Карпат по причине задолженности перед бывшим игроком клуба Владимиром Гудымой, но дальше ситуация приобрела неожиданный поворот.
Карпаты не считают трансферным бан легитимным, предъявляя в качестве доказательства решение суда общей юрисдикции, который запретил ФФУ выносить любые решения по данному вопросу до рассмотрения дела по сути."
LembergWestUkraine
Йохала мана! Бомбезний трансфер
LembergWestUkraine
То ота трансіерна бомба, шо обіцяли?!
Oleh Stavynoha
Ніяк не можу зрозуміти, чому на цьому сайті пиздякають одні малолітні засранці, які думають, що схопили бога за бороду...У вашому віці краще про пізди мріяти, гамнюки.... А ви вчите жити Димінського і Дячука-Ставицького...