Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 июля 2017, 11:09
1420
2

Олександрія зіграла внічию з Панатінаїкосом

Голів суперники не забили

| Обновлено 09 июля 2017, 11:09
1420
2
Олександрія зіграла внічию з Панатінаїкосом
ФК Александрия

В рамках навчально-тренувальних зборів футболісти ФК «Олександрія» провели останній контрольний матч. Спаринг-партнером української команди був представник грецької Суперліги – ФК «Панатінаїкос».

Суперники розпочали матч без розвідки. Вже в дебюті зустрічі команди обмінялися кількома перспективними кутовими, але жоден з них не вдалося завершити результативно. Згодом, гра перейшла в центр поля, де велася боротьба за м’яч. Гравці обох команд основну увагу приділяли надійному захисту, а за рахунок швидких випадів намагалися організовувати небезпечні моменти біля воріт суперника. Заслуговує на увагу атака «Панатінаїкоса» на 28-й хвилині, але Дімітріс Курбеліс, який її завершав, пробив над перекладиною.

На старті другої половини зустрічі українці були активнішими за суперника і створили, буквально за дві хвилини, пару нагод для того, щоб відкрити рахунок в звітному матчі. На жаль, після подач з лівого флангу, ні Сергію Старенькому, ні Сергію Чеботаєву не вдалося переправити м’яч у сітку воріт. Згодом, «трьохкольорові» провели атаку, а Віталій Пономар, який був на її вістрі, відкрив лік своїм голам в цьому поєдинку, але за секунду до цього арбітр зафіксував офсайд. Після цього, гра, в основному, проходила в центрі поля, а атаки нейтралізовувалися захисними редутами суперника. Під завісу матчу, Артем Чорній, який вийшов на поле незадовго до фінального свистка, мав шанс відзначитися, але його удар пройшовся поряд зі стійкою. 

«Панатінаїкос» – «Олександрія» – 0:0

«Олександрія»: Паньків, Цуріков (Стецьков, 46), Басов (Бондаренко, 82), Гітченко, Чеботаєв, Каленчук (Запорожан, 46), Банада, Пономар (Чорній, 77), Старенький (Козак, 60), Грицук (Куліш, 60), Сітало

Источник ФК Александрия
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
endi_vilch_95
З ким катає товарняки Олександрія: Брюгге, АЗ, Панатінаїкос
З ким катає товарняки Динамо: Ботошані, Університатя, Ваккер