Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 20 июня 2017, 18:51
1086
0

У Франції стартував чемпіонат світу із пляжного алтимату

Про старт чемпіонату та перші здобутки збірної України

| Обновлено 20 июня 2017, 18:51
1086
0
У Франції стартував чемпіонат світу із пляжного алтимату
Sport.ua

Чемпіонат світу з пляжного алтимату офіційно стартував! Стартував грандіозним парадом команд вулицями Руаяну та колом пошани на головній арені турніру. Свої овації та теплі привітання отримала і українська делегація, що майже завершувала парад перед тим, як там відбувся матч-відкриття, в якому зустрілись міксові збірні Франції та діючі чемпіони Німеччина.

Вже невдовзі офіційно стартував турнір і для обох українських збрірних. При чому надзвичайно вдало. Граючи одночасно, міксова збірна перемогла в поляків (12:9), а чоловіча перемогла в Швейцарії з рахунком 11:9. Прекрасний початок треба сказати. Другий день чемпіонату розпочала чоловіча збірна грою з абсолютними і незаперечними чемпіонами і родоначальниками алтимату - американцями. Поступилися з рахунком 5:13, але боротьбу нав'язали і кілька разів занесли дуже динаміяні, красиві та робочі очки.

Продовжився день іграми міксової збірної із британцями і чоловічої - з данцями. Якщо хлопцям і дівчатам зі змішаної команди не вдалося побити британців (програли 7:13), то чоловіча зі своїм суперником впоралась і заслужено перемогла з рахунком 10:8. Далі міксова збірна грала принциповий матч проти росіян. Всю гру грали дуже добре, весь час ведучи 1-2 очки. Наприкінці вели 11:9 у грі до 12, але дотерпіти не змогли і дуже прикро поступились 11:12. Та вся боротьба ще попереду.

Чоловіча ж збірна закривала ігровий день матчем з Японією, який транслювався в прямому ефірі на сайті fanseat. Хай почали не дуже вдало і довго запрягали, але змогли зібратись і все-таки дотисли японців. 12:9!

Завтра новий день і нові випробування. Далі буде... Вболівай за наших! Більше фото з ігор і параду тут. Результати дивіться тут.  

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.