Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Мотоспорт
| Обновлено 11 ноября 2021, 02:36
941
0

Цього тижня у Києві проходитиме другий етап UASBK

Цієї неділі найкращі мотогонщики країни ганятимуться на київській «Чайці»

| Обновлено 11 ноября 2021, 02:36
941
0
Цього тижня у Києві проходитиме другий етап UASBK
Під час гонки UASBK
Сезон мотоперегонів 2017 року триває, і у перший місяць літа проходитимуть два етапи Чемпіонату України з шосейно-кільцевих мотоперегонів UASBK. Найближчою подією календаря стане другий етап, який проходитиме 11 червня 2017 року на київському автодромі «Чайка».
 
Полтавський картодром «Лтава», де у травні був проведений перший етап цього року, став свого роду розминкою та перевіркою на майстерність керування мотоциклом через вузьку трасу та велику кількість повільних поворотів. А от на «Чайці» гонщики матимуть місце для розгону, і саме тут розпочнеться справжня боротьба за чемпіонство у кожному класі.
 
Класів цього року стало ще більше, так само, як і бажаючих порівняти себе і свої здібності за кермом мотоцикла на кільцевій трасі.
Дебютанти та початківці змагаються у класах Аматор-600 та Аматор-1000. Ті, хто почуває себе впевненіше, мають можливість випробувати свої сили у доросліших класах Суперсток-600 та Суперсток-1000. Так само, як і торік, в окремих заліках класів Леді, Юніор та Майстер боротимуться дівчата, юнаки та досвідчені гонщики. 
 
З цього сезону для гонщиків на мотоциклах із двигунами обсягом до 300 куб.см запущений окремий новий клас Суперспорт-300. Хоча швидкість таких байків невелика у порівнянні з іншими класами, але вони вимагають неабияких навичок під час перегонів, адже тут зможе виграти той, хто краще відчуває свого залізного коня.
 
Але головною подією етапу стануть заїзди найстарших класів UASBK Суперспорт-600 та Супербайк-1000. Цього року боротьба у цих заліках буде напруженою і поки важко сказати, хто стане чемпіоном за підсумками року – багаторазові чемпіони України або молоді пілоти, як наприклад Микита Калінін, який приймає участь в Чемпіонаті Світу та вже привіз для України перший подіум. Кількість нових учасників цих двох класів, які майже не поступаються чемпіонам країни, що протягом останніх років боролися за титул цього класу, перетворює заїзд на справжнє шоу, яке змушує уболівальників затримувати подих.
 
Стати свідками однієї з найцікавіших подій цього літа можна відвідавши автодром «Чайка», де 10 червня будуть проходити кваліфікаційні та тренувальні заїзди, а 11 червня безпосередньо гоночні заїзді Чемпіонату UASBK.
 
 
У суботу проходитимуть тренування та кваліфікації. Перегони почнуться у неділю о 12-00.
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.