Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 13 апреля 2017, 22:10
1142
0

ФФУ договорилась о стажировке тренеров сборных в Челси

В Доме футбола состоялось заседание Комитета национальных сборных команд ФФУ

| Обновлено 13 апреля 2017, 22:10
1142
0
ФФУ договорилась о стажировке тренеров сборных в Челси
ffu.org.ua

У четвер, 13 квітня, у Будинку футболу відбулося засідання Комітету національних збірних команд Федерації футболу України.

Мирон Маркевич, Андрій Шевченко, Олег Протасов, Анатолій Дем’яненко, Олександр Головко, Олександр Петраков, Сергій Попов, Володимир Єзерський – такий зірковий десант 13 квітня «прибув» до Будинку футболу на засідання Комітету національних команд.

Протягом наради, учасників якої особисто привітав президент ФФУ Андрій Павелко, члени комітету заслухали доповіді головних тренерів збірних команд країни усіх вікових категорій стосовно виконання плану виступів у міжнародних змаганнях за перші місяці 2017-го року та подальших перспектив.

Головний тренер національної команди країни Андрій Шевченко представив своє бачення загальної концепції підготовки та гри збірних команд України. В свою чергу, наставники молодіжної та юнацьких команд повинні представити власні пропозиції на наступному засіданні комітету.

«Такі зустрічі дуже важливі, - прокоментував результати зустрічі Андрій Шевченко. – Інколи у роботі виникають запитання, які можна спільно і швидко вирішувати саме на таких нарадах».

Серед питань, які цього разу розглядалися на засіданні – нагальні потреби юнацьких збірних, календар матчів, якість турнірів, у яких беруть участь українські команди та принципи підбору суперників. Зокрема, два додаткових дні підготовки до фінальної частини Євро-2017 отримала юнацька збірна України U-19, яка розпочне тренувальний збір розпочне 23-го травня.

Крім того, досягнуто попередньої домовленості про можливе стажування головних тренерів молодіжної та юнацьких збірних країни у лондонському «Челсі».

«Відбувся плідний діалог між головними тренером національної збірної та наставниками молодіжної і юнацьких команд, - відзначив технічний директор Федерації футболу України Олег Протасов, який також взяв участь у засіданні комітету. – Такі зустрічі потрібні для напрацювання загальних тенденцій шляхів розвитку, визначення спільного напрямку руху».

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера
Футбол | 24 апреля 2024, 22:25 13
Хави принял неожиданное решение. Барселоне не нужно искать нового тренера

Легенда «сине-гранатовых» провел встречу с руководством и решил остаться в клубе!

Стало известно, когда начнется следующий сезон УПЛ
Футбол | 25 апреля 2024, 11:55 7
Стало известно, когда начнется следующий сезон УПЛ

Игорь Бурбас утверждает, что базовой датой старта УПЛ 2024/25 является 3 августа 2024 года

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.